Başkan Özkan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti'den 30 Mart'ta başkanlığa seçildikten sonra 4 Nisan'da törenle göreve başlayan Özkan'ı, Simav Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Mustafa Akyer, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sait Bayramoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Levent Kütükalan, Yargıtay'ın emekli üyelerinden Salih Sırrı Uz, bazı savcı ve hakim, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, esnaf ile vatandaşlar ziyaret etti.
Belediyeden emekli olan ya da çeşitli kurumlara geçiş yapan bir grup kadın personel de daha önce birlikte çalıştıkları Özkan'ı ziyaret edip, başarı diledi.
Özkan ise kendisini ziyaret eden, çiçek gönderen, telefon aracılığıyla kutlayan herkese teşekkür etti.
Belediye başkan yardımcılığı görevinden sonra belediye başkanı olarak sorumluluğunun daha arttığını vurgulayan Özkan, şöyle konuştu:
"Hiçbir başarı tesadüf olmadığı gibi, kendiliğinden gelmez. Başarı, birlikte elde edilen kazançtır. Bu bakımdan belediye başkanı olarak başaracaklarımın temelinde, benimle birlikte başarmak için yola çıkan çalışma arkadaşlarım olacaktır. Bu bakımdan inanıyorum ki, Simav ve değerli halkımız için bizlerin başarıya giden yolda yürümekten başka hedefi ve gideceği yol yoktur."
Kaynak: AA