Bahçeli, 'Devlet Ana'Nın Türbesini Ziyaret Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin babaannesi ve Ertuğrul Gazi'nin annesi Hayme Ana'nın Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Çarşamba köyündeki türbesini ziyaret etti.

Bahçeli, 'Devlet Ana'Nın Türbesini Ziyaret Etti

Bahçeli, Bilecik'in Söğüt ilçesindeki programının ardından geldiği Kütahya'nın Domaniç ilçesindeki Çarşamba köyünde "Devlet Ana" diye tanınan Hayme Ana'nın türbesini ziyaret etti. Burada dua eden Bahçeli, Hayme Ana Müzesi'ni de gezdi. Bahçeli, kendisine ikram edilen ayranı içtikten sonra köydeki vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Bahçeli, daha sonra Domaniç ilçesine geçerek, MHP'li Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'e tebrik ziyaretinde bulundu. Bahçeli'ye burada Yörük poşusu takıldı

Belediye önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Bahçeli, "Bize düşen milli ve manevi değerleri lekelemeden daha ileriye taşımaktır. Biz her zaman bu bilinçte olacağız. Biz her zaman ecdadımızın izinde olacağız. Verdiğiniz desteği emanet görüp, herkese kucak açacağız. Belediyemiz kimseyi dışlamayacaktır. Çünkü Hayme Anamızın vasiyeti budur. Her türlü ayak oyununa, tuzak ve tahribata boyun eğmeden MHP'yi seçtiniz. Sorunlara şifa olacağız. Normal süresi 7 Haziran 2015 olan genel seçimleri de buradan başlatıyor ve hedefimize kilitleniyoruz. Büyük Türk milleti müsterih olsun, bozgun uzun sürmeyecek, artık devam etmeyecektir. Bunu biliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA