Ankara'nın Dikmen'i 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kanal D'nin sevilen dizisi Ankara'nın Dikmen'i izleyenleri güldürmeye hazırlanıyor. Bu hafta 6. Bölüm ile ekranlara gelecek olan Ankara'nın Dikmen'inde eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız. Ankara'nın Dikmen'i 6. Bölümüyle 16 Nisan Çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

Ankara'nın Dikmen'i 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Ankara'nın Dikmen'i Dizisi bir önceki bölümde yaşananlar.

Dikmen, köpek gezdirme işine giriyor
Dikmen, sokakta karşılaştığı adamın köpek gezdirme işi yaptığını öğrenince kendisinin de yapabileceğini düşünerek hemen görüşmeye gider. Fakat bu iş sandığı kadar kolay olmayacaktır.

ANKARA'NIN DİKMEN'İ 6. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Zirek nasırından çok şikayetçidir. Dikmen'e gelip yardım ister. Dikmen de daha önce yengesi kullanırken gördüğü kremleri hatırlar ve Zirek'e onları verir. Tilbe bunu görünce kıyamet kopar.

Tahliye, Dikmen'e daha güzel görünebilmek için göbeğini eritmeye karar verir. Diyetisyen Dilek Hanım'a gidip, Zeliş'ten ricada bulunur ve bir müşterinin diyet listesini kendisine vermesini ister.

Tilbe'ye babasından bir telefon gelir. Bir akrabalarının düğününe gidilmesi gerekmektedir fakat, anne ve babası bir deniz yolculuğundadır ve Tilbe'nin temsilen bu düğüne gitmesi gerekecektir.