Seydişehir Kaymakamı Sonel'den Sürpriz Ziyaret

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel 10 Nisan Polis Günü dolayısı ile iki polis memurunu evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Sonel, İlçe Emniyet Müdürü Ali Gürbunar ve Komiser Kadir Ölmez ile ilk olarak Kaymakamlıkta görevli polis memuru Süreyya Balaban'ın evini ziyaret etti.
Karşısında bir anda Kaymakam Sonel'i gören Süreyya Balaban şaşkınlığını gizleyemezken, daha sonra ise İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliğinde görevli ve 10 Nisan doğumlu Mustafa Aksu'nun evine geçildi. Burada daha önceden hazırlatılan doğum günü pastası kesilerek Aksu'nun doğum günü kutlandı.
Son olarak ise Kaymakam Tuncay Sonel ve beraberindekiler polis merkezine geçerek görevli personelin günlerini kutlayarak burada da pasta kesildi.
Evlerinde ziyaret edilen personel ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Birbirlerine en yakın insanların bile kutlamalarında mesaj atarak geçiştirdiği bir zamanda evimize kadar gelerek teşkilatımızın kuruluşu ile birlikte doğum günümüzü kutlayan ve ailecek bizleri onurlandıran sayın Kaymakamımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze ve Komiserimize çok teşekkür ederiz" dediler.
Kaymakam Sonel ise "Bizlerin huzur ve güveni için 24 saat fedakarca görev yapan siz emniyet mensuplarına ne yapsak azdır. Bugün de bir sürprizle gününüzü kutlamak istedik, sizlerin nezdinde tüm emniyet mensuplarımızın gününü kutluyor, sizlere sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir hayat diliyorum" dedi.

Kaynak: AA