One Love'ın son sürprizi Mogwai

One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata heyecanı giderek artıyor. 14-15 Haziran’da Parkorman’da gerçekleştirilecek festivalin yeni sürprizi; özgün tarzları ve korkusuz sahne şovlarıyla dikkat çeken İskoç dörtlü Mogwai oldu.

One Love'ın son sürprizi Mogwai
Türkiye’nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata'nın açıklanan son konuğu, Dominic Aitchison, Stuart Braithwaite, Martin Bulloch Barry Burns ve John Cummings’in muhteşem uyumuyla 1995’ten bu yana festival sahnelerini kasıp kavuran İskoç dörtlü Mogwai oldu.

Sahne performanslarının yanı sıra albüm başarılarıyla da dikkat çeken Glasgow çıkışlı grup, korkusuz şovları ile plak şirketi Chemikal Underground’un radarına takıldı. Bugüne kadar 4 stüdyo albümü, 1 canlı turne albümü, 2 EP ve 3 single yayınlayan, özgün sesleri ve tarzlarıyla festivallerin aranan gruplarından biri haline gelen başarılı post-rock grubu, sıradışı ve eğlenceli performansıyla festivalcilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Festival Biletlerinin Avantajlı Ön Satışı 15 Nisan’a Kadar Uzatıldı
One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen müzikseverlerden gelen yoğun talep üzerine, festival biletlerinin ön satışı 15 Nisan Salı gününe kadar uzatıldı. 2 günü kapsayan kombine biletler, 15 Nisan’a kadar sadece 90 TL’ye Biletix’ten alınabilecek. Kombine biletlerin 15 Nisan’dan sonraki satış fiyatı 130 TL olacak.