Kaymakam Sonel’den Süpriz Kutlama

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında iki polis memuruna sürpriz yaparak evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Sonel’den Süpriz Kutlama

Türk Polis Teşkilatı’nın 169. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Ali Gürbunar, beraberindeki heyetle birlikte Kaymakam Tuncay Sonel’i ziyaret etti. Ardından Kaymakam Sonel, İlçe Emniyet Müdürü Ali Gürbunar ve Komiser Kadir Ölmez ile birlikte Kaymakamlıkta görevli polis memuru Süreyya Balaban’ın evini ziyaret etti. Kaymakam Sonel ve beraberindekiler daha sonra 10 Nisan doğumlu polis memuru Mustafa Aksu’yu evinde ziyaret etti. Ziyarette daha önceden hazırlatılan doğum günü pastası kesilerek Aksu’nun doğum günü kutlandı.

Evlerinde ziyaret edilen polis memurları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Birbirlerine en yakın insanların bile kutlamalarında mesaj atarak geçiştirdiği bir zamanda evimize kadar gelerek teşkilatımızın kuruluşu ile birlikte doğum günümüzü kutlayan ve ailecek bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze ve Komiserimize çok teşekkür ederiz” dedi.

Kaymakam Sonel ise, “Bizlerin huzur ve güveni için 24 saat fedakarca görev yapan siz emniyet mensuplarına ne yapsak azdır. Bugün de bir sürprizle gününüzü kutlamak istedik, sizlerin nezdinde tüm emniyet mensuplarımızın gününü kutluyor, sizlere sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir hayat diliyorum” dedi.

Kaymakam Tuncay Sonel ve beraberindekiler son olarak polis merkezine geçerek görevli personelin günlerini kutlayarak burada da pasta kesildi.
Kaynak: İHA