Başkan Dişli'ye Ziyaretler Devam Ediyor

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye ziyaretler haftanın son çalışma gününde de devam etti.

Başkan Dişli'ye Ziyaretler Devam Ediyor

Başkan Dişli’yi haftanın son çalışma gününde AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve yönetimi, Sakarya Abhazlar Derneği Başkanı Oral Kobaş, Coşkun Samur, Önder Yetiş ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Demokrat Parti’nin duayen siyasetçileri Zafer Adalet ve Mehmet Mangıroğlu, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı İbrahim Gül Yardımcısı Muhammed Öztopaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Dişli’yi ziyaret etti.

“Hayırlı Olsun” ziyarete gelenlerle seçim sürecini değerlendiren Başkan Dişli, seçimlerin iş adamlarını da rahatlatacağını söyledi.

Eski siyasetçi Zafer Adalet, muhalefetin kaybetme sebebinin yolsuzluk iddialarına sarılarak çok kolaycılığa kaçan bir siyaset politikası izlediğini kaydetti.

Başkan Dişli, seçim sonucunun ekonomiyi rahatlatacağını ifade ederek, euro ve dolarda yavaş yavaş düşmeler başladığını kaydetti.

Zafer Adalet, ani hamlelerin zaten ekonomiye zarar vereceğini ifade ederek düşüşlerin kademeli olarak yapılmasının doğru olduğunu söyledi.

Sakarya Abhazlar Derneği Başkanı Oral Kobaş, yeni kurdukları derneğin 1 Haziran’da genel kurul yapacağını ifade ederek Başkan Dişli’yi genel kurullarına davet etti. Dernek üyesi Coşkun Samur, son yaptıkları araştırmaya göre Sakarya’da 78 bi Abhaz kökenli vatandaş yaşadığını ifade etti.

Samur,Abhazların Sakarya’nın mihenk taşları olduğunu söyledi.

AK Parti İl Kadın Kolları yönetimi de Başkan Dişli’ye hayırlı olsun dileğinde bulunarak her seçimin kendileri için bir tecrübe olduğunu ifade etti.

Zehra Hatipoğlu Dişli’ye “Allah size güzel hizmetler yapmayı nasip etsin”dedi.

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı İbrahim Gül ve yönetimi Başkan Dişli’ye bir tablo hediye etti.Başkan Dişli, Bu seçimlerde yine kazananın hizmet, kazananın millet olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA