Türk Polis Teşlkilatı’nın 169. Yılı Doğanşehir’de De Kutlandı

Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatı’nın 169’ncu yılı kutlama törenleri yapıldı.

Türk Polis Teşlkilatı’nın 169. Yılı Doğanşehir’de De Kutlandı

Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne Çelenk konarak başlayan törene, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Garnizon Komutanı Gürcan Aşkın, Belediye Başkanı Vahap Küçük, daire amirleri ile müdürler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Doğanşehir Emniyet Müdürü Gürcan Aşkın, ”Şanla Şerefle yazdığı mazisi olan teşkilatımızın 169. yılına girerken sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, dünyadaki sayılı polis teşkilatları arasında yer almış olmanın gururunu taşımaktadır. Türk Polisi çağdaş polis teşkilatının kullandığı araç -gereç ve yöntemleri de en başarılı bir şekilde kullanmaktadır. Polis teşkilatı, dünyadaki gelişmelere paralel olarak milletimizin, değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendisini yenilemektedir” dedi.

Programın devamında, öğrencilerin katıldığı ve şiir, kompozisyon, resim ve atletizmde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Daha sonra misafirlerle Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü binasında verilen ikramlardan sonra, Doğanşehir Emniyeti tarafından kurulan ve Doğanşehir İmam Hatip Lisesi ve ÇPL öğrencilerinden oluşan Mehteran takımı ilçede bir yürüyüş yaptı. Doğanşehir halkı tarafından ilgiyle izlenen Mehteran takımı Emniyet binasının önünde halka açık bir konser verdi.
Kaynak: İHA