Kartepe’ye Spor Salonu Müjdesi

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e tebrik ziyaretinde bulundu.


30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kartepe Belediye Başkanı seçilen Başkan Hüseyin Üzülmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürleri, Kartepe’deki sportif yatırımlar hakkında da önemli açıklamalarda bulundular. İl Müdürü Çintimar, Kartepe Kent Merkezinin yer alacağı bölgede yapılması düşünülen bin kişilik spor salonunda son durum hakkında bilgi verdi. Çintimar, yer tespiti tamamlanan spor salonu inşaatı için ihale aşamasına gelindiği müjdesini verirken ileri süreçte ilçede gençlik merkezi yatırımı da düşünüldüğünü ifade etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in semt sahalarının revizyonu ile ilgili talebini de olumlu bulan Çintimar, Eşme, Uzuntarla ve Acısu bölgelerinde çalışma başlatabileceklerini dile getirdi. Müjdeli haberler veren İl Müdürü Çintimar’ın ziyaretinden memnunluk duyan Başkan Üzülmez, ilçedeki sportif aktivite ve yatırımların artırılması için birlikte güzel işlere imza atacaklarına inandığını kaydetti.

Kaynak: İHA