Beni Böyle Sev 53. Yeni Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Beni Böyle Sev 53. Bölüm fragmanı yayınlandı. Genç ve başarılı bir oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk hafta itibariyle sosyal medyada büyük başarılara imza atan Beni Böyle Sev 53. Bölümüyle 31 Mart Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Beni Böyle Sev 53. Yeni Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Beni Böyle Sev Dizisi 53. Bölüm özeti:

Reha ' nın tehdidi Ayşem ve Ömer ' i şaşkına çevirir. Masrafların altından nasıl kalkacaklarını bilemezler fakat pes etmeye niyetleri yoktur. İşleri iyice bırakan Reha Burak ' ın her dediğini onaylar.

BENİ BÖYLE SEV 53. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Şirketin eski çalışanı Akif kimseye sözünü dinletemediği için son olarak Nadide ' yi uyarmaya çalışır.Feridun ' un dolandırdığı tek kişinin kendisi olmadığını öğrenen Fahriye ondan intikamını almak için harekete geçer. Hep beraber Mazhar ' ın planını uygulamaya geçirirler.

Burak ' ın yalanlarına inanan Seda, Furkan ' a mesafeli davranmaya başlar. Furkan bir terslik olduğunun farkındadır.İlgin Bili ' nin rehberliğinde Reyhan ' ın evinde bir seans düzenlenir.

İlgin ' in bütün anılarını kaybetmesine sebep olan hamlesi Reyhan ' ı dehşete düşürür. Bir de üstüne Mazhar ' ın gülme krizine girmesiyle Reyhan zıvanadan çıkar… Eda ve Nail Ayşem onay verdikten sonra rahatlamış, yeni yetme aşıklar gibi mutludur.

Safiye kıskançlıkla onların mutluluğunu seyreder. Nail ' in Eda ' ya gösterdiği incelikleri İlyas ' tan görememenin sıkıntısı içindedir. Hayatının en mutlu günlerini yaşayan Eda yine korkunç sesler duymaya başlar.

Arkası kesilmek bilmeyen isim önerileriyle bunalan Ayşem ve Ömer buna bir son vermeye karar verir. Bütün öneriler arasından kura çekilmesini isterler, herkes kabul eder. Kuradan beklenmedik bir isim çıkar…