Turgutlulu Genç Kadın 25 Yaşında Muhtar Seçildi

Turgutlu ilçesinde, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi 25 yaşındaki genç kadın, mahalle muhtarı seçildi.

Seçimler öncesi adı en genç muhtar adayları arasında geçen Deniz Bezen, 7 Eylül Mahallesi Muhtarlığı için yapılan seçim sonucunda oy kullanan 6 bin 285 seçmenin 3 bin 285'inin desteğini alarak muhtar oldu.
Bezen, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerde hem kadın hem de genç olmasının kendisine avantaj sağladığını ifade etti.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde İşletme Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi olduğunu dile getiren Bezen, şunları söyledi:
"Genç ve dinamik yapımla mahalle sakinlerine her türlü hizmeti en iyi şekilde verebilmek adına muhtar oldum. Hedefimiz mahalle sakinlerinin sorunlarını ve mahallemize yapılması gerekenleri ekip çalışması ruhuyla gerçekleştirip mahallemizdeki muhtaç, yaşlı, kimsesiz ve engelli bireyleri birebir tespit ederek ilgili kurumlarla diyalog halinde olacağız. Seçimlerde bize teveccüh göstererek oy veren herkese teşekkür ediyorum."
 
Kaynak: AA