Kaza Sonrası Velilerden Kasis Talebi

Milas’ta yolda seyir halindeki elektrikli bisikletin, bir öğrenciye çarpmasıyla kaza meydana geldi.

Kaza Sonrası Velilerden Kasis Talebi
Kazada yaralanan öğrenci tedavi altına alınırken, veliler öğrencilerin güvenliği için trafik yoğunluğu fazla olan yola kasis yapılasını istedi.
Milas’ta Doktor Mete Ersoy İlkokulu öğrencilerinden birinin trafik kazası geçirmesi, öğrencilerin okul giriş çıkışlarındaki can güvenliğinin tartışılmasına neden oldu. Bugün öğle saatlerinde Hayıtlı Mahallesi Dr. İsmail Hakkı Milaslı Caddesi’nde okuldan çıkan Selçuk Y. isimli 4. sınıf öğrencisine, Mehmet A. (52) yönetimindeki bir elektrikli bisiklet çarptı. Kazada yaralanan öğrenci, vatandaşların ihbarıyla olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ekipleri tarafından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken; öğrenci velileri haklı bir talebi gündeme getirdi. Yoldaki trafik yoğunluğunun aynı caddede yer alan Tabakhane Garajı nedeniyle arttığını belirten veliler, öğrencilerin yoldan geçerken kaza geçirmemeleri için yola kasis yapılmasını istedi.

Her gün çocukları için endişe ettiklerini anlatan veliler; “Çocuklarımız okula gidip gelirken caddeyi kullanmak zorunda kalıyorlar ve çocuklarımız yoldaki araç trafiği yoğunluğu nedeniyle olası bir kazayla karşı karşıya kalıyor. Yolda hız kesici kasislerin yapılması halinde kaza riskinin azalacağı açık şekilde ortadadır.” diyerek yetkililerin bir an önce önlem almasını istiyor.
Kaynak: İHA