Bıçaklı Kavganın Davası Görüldü

Sakarya’nın Karasu ilçesinde, 2013 yılında meydana gelen bıçaklı kavganın davası görüldü.

Karasu ilçesinde Murat K. ile Sezgin Y.’nin aralarında bir bayan yüzünden çıktığı iddia edilen bıçaklı kavgaya şahit olan bir tanık dinlendi

Sakarya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya sanık ve müştekiler katılmazken, tanık hazır bulundu. Dava da ifade veren tanık E.G, olay anında Karasu da dükkanda olduklarını belirterek şöyle konuştu: "Gece saat 24.00 sıralarında kapattık. Olaydan önce Murat ile Sezgin arasında tartışma olmuş. Bir bayan yüzünden. İşyerini kapattıktan sonra Murat’ın elinde bıçak vardı. Sezgin'e doğru yürüdü. Sezgin’in ağabeyi Sezai de 'karışmayın' dedi bize. Tartışma başlamıştı. Murat, bıçakla Sezgin’e vurmuştu. Zannedersem çene altından yaralandı. O esnada anlamadığım şekilde sanık Murat’ın elindeki bıçak Sezgin’e geçti. Sezgin daha sonra bıçağı Murat’a salladı. Sezgin Murat’ı bıçakladıktan sonra bıçak yere düştü. Bıçak yerde idi. Murat sen beni nasıl bıçaklarsın dedi ve bıçağı iki kere kendine sapladı. Kavgayı Sezgin’in ağabeyi Sezai ayırdı, sonra polisler geldi bizi götürdü.”
Mahkeme heyeti, sanık Murat K. ve Sezgin Y.’nin mahkeme günü hazır bulunması için ilgili kolluğa yazı yazılması için davayı ileri bir tarihe erteledi.
Kaynak: İHA