Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı 'Teşekkür' Turunda

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve belediye meclis üyeleri ile Seydişehir Kaymakam Tuncay Sonel'i makanında ziyaret etti.

Tutal, ziyarette yaptığı konuşmada, seçimlerin Seydişehir'de huzurlu bir ortamda gerçekleşmeştiğini, bunda da İlçe Kaymakamı Sonel'in büyük katkısı olduğunu söyledi.

Seçim sürecince kendilerine destek olan, olmayan herkese teşekkür eden Tutal, "Bu halkın zaferidir, halkın kazanımlarıdır. Bu kentteki herkesin hizmetinde olacağız. Her şey milletimiz ve halkımız için diyoruz. Şeffaf yönetim anlayışı ile halkımıza, kentimize hizmet edeceğiz" dedi.

Tüfekci, seçim sonrası halkın kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini belirterek, "Halkımızın kendi siyasal iradesine sahip çıkmasını son derece önemli ve değerli buluyoruz. Milletimizin mesajı hepimize önemli görevler yükledi. Durmak yok yola devam. Sayın Başkanımızla birlikte halkımıza layık olmaya çalışacağız. Bunun sözünü bir kez daha veriyoruz. Hangi siyasal partiye oy verirse versin, seçim sonrası bizim için önemli olan Seydişehirlilerdir, eşit hizmettir" diye konuştu.


Kaynak: AA