‘Sarıgül CHP’nin değil paralel örgütün bir adayıdır’

Rasim Ozan Kütahyalı, Dinamit programında Mustafa Sarıgül ile ilgili ağır eleştirilerde bulundu.

‘Sarıgül CHP’nin değil paralel örgütün bir adayıdır’
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Latif Şimşek'in sunuculuğunu yaptığı Dinamit programının bu hafta ki yayınında Rasim Ozan Kütahyalı ve sunucu Latif Şimşek baş başa ekran karşısına çıkarak Başbakan'ın Kanal A ve ATV ortak yayınındaki konuşmalarını değerlendirdiler.

Latif Şimşek'in, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Başbakan'a sorduğu bir soruyu değerlendirmesi üzerine Kütahyalı CHP ve Mustafa Sarıgül ile ilgili çok sert eleştirilerde bulundu.

‘CHP siyasette önemsiz bir aktör konumundadır…'
Ben CHP'yi bir aktör saymıyorum. Ben siyasetçi olsaydım siyaset yapardım CHP'yi doğrardım. Ama ben yorumcuyum. Yorumcu olarak önemsemediğim bir aktörden bahsetmem. Ama o kadar garip ki siyasetçiler bile artık CHP'den bahsetmiyor. Doğrudan paralel örgüte Başbakan sesleniyor veya Pensilvanya'ya sesleniyor. Pensilvanya patronu CHP'de ne derlerse yapıyor. Atatürk'ün kurduğu partinin geldiği hale bak. Diyecek bir şey yok onun için CHP'yi siyasi bir aktör olarak bile kabul etmiyorum.

‘İlk defa böyle bir siyaset gördüm'
Türkiye'nin hiçbir karar noktasında gücü yok. Küfür ediyor sadece yani attan düşmüş kendini egemen sınıfı olarak görürken şuan dış kapının mandalı psikolojisinde, yıkım psikolojisinde olan kesimi rahatlatıyor CHP. Küfür ediyor çünkü. Ana, avrat, Başbakan'ın annesine, karısına, ailesine… ilk defa böyle bir siyaset gördüm.

‘Sarıgül CHP'nin değil paralel örgütün bir adayıdır'
Siyasetçi olsan bunun üzerinde siyaset yaparsın ama gerek yok. Gerçek kavga nedir? Paralel örgüt ile sivri siyaset. AK Parti bile demiyorum ben. Paralel örgüt mü? Türkiye Cumhuriyeti mi? Paralel örgütün adayı kim? Mustafa Sarıgül.'Sarıgül için oy atın' diyorlar mı? Diyorlar. Sarıgül ile ilgili haberler yapıyorlar mı? Yapıyorlar. Aleyhine tek cümle yazmıyorlar. Bir yandan da'yolsuzlukla mücadele ediyoruz' diyorlar.'AK Parti yolsuzluğa batmıştır' diyorlar. Adayı kim? Mustafa Sarıgül. Bu neye benziyor biliyor musun? Çıkıyorsun sen'Latif ekranda saldırıyor benim adayım sakinlik abidesi Rasim Ozan' diyorsun. Millet güler. Millet bir tarafıyla gülüyor size. Paralel örgüt kendini komik hale düşürüyor. Bari başka bir aday bulup koysaydınız. Dertleri hükümete el koymak.