'Peygamber Efendimizin Hayatı” Konulu Yarışma Yapılacak

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde ilk ve orta öğretim öğrencileri arasında “Peygamber Efendimizin Hayatı” konulu ezbere şiir ve bilgi kültür yarışmaları yapılacak.

'Peygamber Efendimizin Hayatı” Konulu Yarışma Yapılacak

Adilcevaz Kaymakamlığı bünyesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile ilçedeki tüm okullarda öğrenim gören öğrenciler arasında “Peygamber Efendimizin Hayatı” konulu ezbere şiir ve bilgi kültür yarışmaları yapılacağı açıklandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda 3 kategoride yapılacak olan “Peygamber Efendimizin Hayatı” konulu ezbere şiir ve bilgi kültür yarışmaları için, İlçe Müftüsü Sait Dizen ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kurbani Özdaş tarafından, okullarda yarışmalara hazırlanacak olan öğrencilere “Peygamber Efendimizin Hayatı” ile ilgili kitaplar dağıtıldı. Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek yaptığı açıklamada; amaçlarının öğrencilerin Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını daha güzel şekilde anlama ve öğrenmek olduğunu ifade ederek, yarışmaya katılacak olan öğrencilere şimdiden başarılar diledi.

Yarışma 28 Mart 2014 tarihinde yapılacak. Yarışmada dereceye giren öğrencilere yarım ve çeyrek altının yanı sıra 100 TL ve çeşitli ödüller verilecek.
Kaynak: İHA