Taşköprü'de Ak Parti Seçim Bürosu Açıldı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, coşkulu bir kalabalıkla seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Taşköprü'de Ak Parti Seçim Bürosu Açıldı

Açılış programına AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim, parti yöneticileri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan yaptığı konuşmada, “Beş yıldır hizmet ettiğim Taşköprü halkına bundan sonra da hizmet etmeye devam etmek için desteğinize talibim. 5 yıl önce Demokrat Parti’den aday olduğumda ne söz verdiysem AK Parti'ye katılmadan önce ve katıldıktan sonra yerine getirdim ve göreve geldiğim günden itibaren merkezi yönetimle iş birliği içinde oldum. Taşköprü’de efsane olmanın peşinde değiliz. Bizler Taşköprü’ye, Taşköprü halkına hizmet etme gayreti içindeyiz. Göreve geldiğimizde 22.’sini düzenlediğimiz Sarımsak Festivalini devraldığımız şekilde sürdürdük. 22 yıl festivali yapılan sarımsağımızın coğrafi işaretini aldık ve tescilledik. Bu neden yapılmamıştı daha önce? Taşköprü’ye ikinci bir düğün salonu kazandırdık, vatandaşlarımız Kastamonu’ya düğün yapmaya gitmesin dedik. Meslek Yüksekokulunu 1 yılda bitirme sözü verdik ve bitirip teslimini yaptık. Pazar yerinin üzerini kapattık, şimdi Hasanlı Göleti'nden su getireceğiz. Taşköprü’ye organize sanayi getiriyoruz. Bunun akabinde ilçemiz doğalgaza da kavuşacak. Biz hizmete talibiz, sizlere hizmet etmek bizim en büyük tutkumuz” dedi.

Vatandaşların sık sık alkışlarla konuşmasını kestiği Arslan, herkese teşekkür etti. Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ise, “Biz sevgili Başkanımız Hüseyin Arslan Demokrat Parti’den göreve geldiği hafta hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hüseyin Bey başkanlığı döneminde merkezi yönetimle ilişkisini hiç kesmedi. Taşköprü’ye neler yapılabilir noktasında hep istişare içerisinde olduk. Bir çok projeyi birlikte hayata geçirdik ve ardından Başkanımız AK Parti’ye katıldı.

Bu süreçte de destekçisi olduk. 30 Mart yerel seçimlerinde Başkan Hüseyin Arslan’a ve AK Parti'ye destek vermenizi rica ediyoruz. Bu Hüseyin Arslan meselesi değil, millet meselesidir. Herkes kararını verirken bunları çok iyi düşünsün” diye konuştu

Konuşmaların ardından seçim bürosu kurdelesi kesilerek açıldı. Açılışa katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı

Kaynak: İHA