Özer ve Budak’tan Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Tekman ilçe Başkanı Taner Özer ve SKM AK Parti Tekman İlçe Başkanı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Uğur Budak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.


Özer, kutlama mesajında ailede anne ve eş olan kadınların, yaşam alanlarını değiştiren ve güzelleştiren varlıklar olduğunu belirtti.

Özer, "Kadın şefkat, merhamet, nezaket ve yumuşak huyluluk gibi birçok insani duygunun vücut bulmuş halidir. Kadınlarımız, sadece şefkatli ve merhametli oluşlarıyla değil, yeri geldiğinde gereken cesaretin ve dik duruşun en güzel örneğini göstermekten çekinmemiştir. Şanlı tarihimiz bunun örnekleriyle doludur. Devletimizin çıkardığı yasalarla kadınlar, her alanda erkek ile eşit haklara sahip olmuştur. Kadınlar ülke yönetiminde, bilim ve teknolojinin hakim olduğu her alanda söz sahibi olmasıyla toplumumuzda daha saygın hale gelmiştir.Bu duygu ve düşüncelerle sevginin,şefkatin ve nezaketin kaynağı kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor,kadınlarımızı tebrik ediyorum" dedi
AK Parti Tekman İlçe SKM ve Teşkilat Başkanı Ahmet Uğur Budak ise, “Yaşadıkları tüm zorluklara rağmen bu dünyayı daha yaşanabilir bir mekan haline getirmeye çalışan tüm vefakar kadınlarımızın sadece bu sembolik günde değil yılın her döneminde saygı ve sevgiyle hatırlanılması gerek. Aslında bundan asırlar önce yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed (SAV), veda hutbesinde özellikle kadınların haklarından tarihi anlamda ilk defa bahsederek 1400 yıl önce kadınının dinimizdeki önemine ve haklarına dikkat çekmiştir. Bu nedenle kadınlarımız her yıl 8 Mart'ta daha iyi yaşama ve çalışma koşulları elde edebilmek için seslerini tüm dünyaya duyurmaya çalışmaktadırlar. Yoğun iş temposunun içerisinde, gerçek hayatın önemini gözden kaçırdığımız zamanlarda, hayatın temelinin sadece sevgi olduğunu bizlere her seferinde hatırlatan tüm kadınlarımızın sadece bugün değil, her zaman hak ettikleri değeri görmesi dileğiyle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyor kendilerin tebrik ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA