Halkbank Konya Şubesine 'Mavi Yıldız' Ödülü

Halkbank'ın Konya Büsan Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren şubesi, kurum içi yapılan yıllık değerlendirmeler sonucu üstün başarı gösteren şubelere verilen Mavi Yıldız belgesi ile ödüllendirildi.

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Denizci Yüce, şube binasında düzenlenen törende, ekip halinde ödül töreni programlarını devam ettirdiklerini söyledi.

Kurum içi yapılan gizli müşteri anketleri ve gerçek müşteri değerlendirmelerinin başarıyla sonuçlandığı şubelere, Halkbank Genel Merkezi tarafından kalite ödülü verildiğini belirten Yüce, "Büsan şubesi Mavi Yıldız almayı hak eden 129. şube oldu. Bu durumda, Konya'da 2014'ün ilk ödül törenini yapmış bulunuyoruz. Halkbank olarak daha çok ekip çalışmasına, doğru iş yapmaya ve güler yüzlü olmaya önem veriyoruz. Bunun yanı sıra banka olarak rakamlarımızı büyütme hedefindeyiz. Şubemizi yaptıkları kaliteli hizmetlerden dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Şube Müdürü Abdullah İncekara da 1980 yılında açılan şubenin, 34 yıldır Karatay ilçesinde hizmet verdiğini söyledi.

Operasyonel Kalite değerlendirmelerinde üst sıralarda yer almayı başaran şubenin, 3 kez bölge birincisi olduğunu aktaran İncekara, "Şubemiz, Mavi Yıldız'a uygun görülmüştür. Tüm arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Yüce, Mavi Yıldız belgesini İncekara'ya verdi.
Kaynak: AA