Kurtlar Vadisi Pusu 217. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Perşembe akşamlarının tartışmasız en çok seyredilen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu’da tansiyon düşmek bilmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu nefesleri kesecek 217. Bölümü ile 6 Mart Perşembe akşamı ATV ekranlarına geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 217. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi 217. Bölüm özeti:

Polat Alemdar, eski ekibiyle bir araya gelecek mi? Abdülhey ve Cahit şimdi kimin tarafında olacak? Polat Alemdar'ın Armagedon Komutanı ile ilgili planları ne?

Baltazar'ın oyununda kaybeden kim olacak; İmdat mı İhsan mı? Pusat Çakır hapishanede kimlerle karşı karşıya gelecek?

Suriye'ye Şamil'i almaya giden Kara ve adamları kiminle çatışmaya girecek? Dişçi'nin Şamil için düşündüğü formülü Ivan kabul edecek mi?

Adsız, Gaye ile neden görüşecek? Gaye, Adsız'ı Abdülhey'den uzak tutabilecek mi?

Savcı Leyla ve Margaret'ın savaşında kim galip gelecek? Leyla'nın kardeşi Esra bu savaştan çıkabilecek mi?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 6 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 217. bölümünde olacak...

KURTLAR VADİSİ PUSU 216.BÖLÜMDE NELER OLDU!

Kurtlar Vadisi Pusu 216. son bölüm Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını ekran başına kilitledi. Polat Alemdar'ı vuran Cahit şimdi ne yapacak? Tapınakçılar'la ilgili planlarında nasıl ilerleyecek? Cahit yaşadıklarının etkisinden nasıl çıkacak?

Cahit ve Abdülhey yüzleşmesi nasıl gerçekleşecek? Pusat'ın Baltazar'la girdiği savaş nasıl son bulacak? Pusat hapishaneden kurtulabilecek mi? Baltazar, hangi sürpriz isimlerle bir araya gelecek?

Şamil'i kurtarmaya Suriye'ye giden Kara ve ekibi, Şamil'i Ivan'ın elinden alabilecekler mi? Ivan'ın göreceği hesap ne? Abdülhey, Adsız'ın gerçek kimliğini öğrenebilecek mi? Adsız'ın bu seferki hedefi kim olacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 20 Şubat Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 216. bölümünde olacak...

Kurtar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan 216.bölümü bir kez daha reyting sıralamasında en üstte yer aldı. Kurtlar Vadisi Pusu 216.Bölüm tolalde grupta yüzde 13,72 rating ve yüzde 31,16 izlenme payıyla birinci sırada yer aldı. İkinci sırayı Juventus-Trabzonspor karşılaşması alırken 3 sıra da ise Kanal D'nin iddialı yapımlarından Arkadaşım Hoşgeldin yer aldı.