Chp Genel Başkan Yardımcısı Koç, Samsun'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Türkiye artık tek partinin diktatörlüğünden kurtulacak yeni bir döneme giriyor" dedi.

Koç, yerel seçim çalışmaları kapsamında Havza ilçesinde bir kıraathanede vatandaşlara seslendi.
17 Aralık sürecine değinen Koç, şöyle devam etti:
"Devletin en üst katında hırsızlık yapılıyor, devlet soyuluyor, ihaleler yandaş iş adamlarına veriliyor, ailecek bir zenginleşme var dediğimizde, 'Hele siz de oturun bir iş beceremiyorsunuz, iş yapana laf atıyorsunuz' dendi. Ortada açık seçik, mahkemede fezlekelere giren bazı konuşma kayıtları var. Bunu bizzat Genel Başkanımız grup toplantılarında dinletti. meydanlarda dinletiyoruz. Başka yerde 'yasak, efendim siz suç işliyorsunuz' diyorlar. Siz milleti tepeden tırnağa kadar soyana kadar suç işlemiyorsunuz da ben senin yolsuzluğunu, arsızlığını ortaya koyan dinleme kayıtlarını ortaya koyduğumda mı suç işliyorum?"
"Türkiye artık tek partinin diktatörlüğünden kurtulacak yeni bir döneme giriyor" diyen Koç, "Hırsızlığın, arsızlığın soruşturulacağı, yapanın yanına kar kalmayacak bir dönem. Yerel seçimlerde ya bakan çocuklarını seçeceksiniz ya da vatan evlatlarını. Her oy namustur" ifadelerini kullandı.
Koç, konuşmasının ardından ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Kaynak: AA