Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Akdeniz, Kavak Köyü'nde

AK Parti Yeşilhisar İlçe Teşkilatının yerel seçimler için yaptığı çalışmalar Kavak Köyünde gerçekleştirilen kahve toplantısıyla devam etti.

Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Akdeniz, Kavak Köyü'nde

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Akdeniz, İlçe Başkanı Abdullah Sami Ceylan, belediye meclis üyeleri, İlçe Teşkilatının üyeleri ve çok sayıda Kavak Köyü sakini katıldı.

Köy girişinde Kavak Köyü sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Ak Parti'liler hep beraber yürüyerek toplantının yapılacağı yere geçtiler.Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Abdullah Sami Ceylan, AK Parti'nin ülkeye ve ilçeye yaptığı hizmetleri anlatarak, "Bizler bu zamana kadar yapabileceğimiz şeyleri söyledik ve bunları yapabilmek için gece, gündüz demeden canla başla çalıştık. Başka partililer gibi birilerine çamur atmadık. Birilerinin yaptığı gibi iftira kampanyaları sürdürmedik. Bu zamana kadar edebimizden, hayamızdan taviz vermeden bu kampanyalarımızı yürüttük, Bundan sonra da bu böyle devam edecektir." dedi.

AK Parti Yeşilhisar Belediye Başkan adayı Abdulkadir Akdeniz ise, 5 yıl belediye başkanı, 5 yıl da il genel meclis üyesi olarak ilçeye hizmet ettiğini belirterek, " Hizmetin içinden geliyorum. Kırk yılım bu işlerin içinde geçti. Hizmet nasıl gelir, nereden gelir, kimle gelir bunları bilen bir kardeşinizim. Bu zamana kadar yaptığım hizmetler ortada. İnşallah bu ustalık dönemimizde bu hizmetlerimizi daha da fazlasıyla buralara getireceğiz. Sizler bu zamana kadar bizlere destek verdiniz, bizler de bu teveccühlerinizi boşa çıkarmadık. 31 Mart'tan itibaren de Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki ile sizlere hizmet etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: İHA