Kartepe Meclisi Son Kez Toplandı

Kartepe Belediye Meclisi 30 Mart 2014 Mahalli seçimi öncesi Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık başkanlığındaki son meclis toplantısını Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

Meclis üyelerinin son 5 yılın değerlendirmesini yaptığı toplantıda herkes duyduğu memnuniyeti ifade ederken, duygu yüklü anlar eşliğinde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.
Kartepe Belediye Meclisi son toplantısında 7 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık başkanlığında 5 eksikle toplanan Mart ayı meclis toplantısını CHP Kartepe Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı Serap Özmen ve 5. sıra adayı Nilay Mertürk de takip etti. Kartepe Belediye Meclisi Mart ayı meclis toplantısında gündem sonunda Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 5 yılın değerlendirmesini yaptı. Meclisin büyük bir fedakarlık ve uyum içinde halkın adına çalıştığını ifade eden Karabalık, meclis üyelerine verdiği hizmetler ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık konuşmasında, “Halkımıza doğumdan ölüme kadar, gencine yaşlısına hizmet verdik. İnanıyorum ki halkımızın istek ve beklentilerine karşılık verecek hizmetleri görme gayretinde olduk. Bunu yaparken üzerimize düşen hakkı olan herkesin hakkını helal etmesini istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, yapılan tüm hizmetler halkımıza hayırlı olsun, helal olsun. Hayat devam ediyor. Görevler her zaman değişecek. Bulunduğumuz her görevde haksızlığa yer vermeden insanları ayırmadan uyum içinde çalıştık. Zaman içerisinde ufak tefek kırgınlık olmuştur, bunlar ise normaldir. En zor anlarda en doğru kararları aldık. Ben yaptığımız işlerden ve aynı mecliste ortak kararlar almaktan, birlik ve beraberlik içinde uyum içinde çalışmaktan çok memnunum. Her birinizle birlikte çalışmaktan mutluluk, onur ve gurur duydum. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

5 yılın değerlendirmesinde bulunan meclis üyeleri herkesi memnun edecek çalışmalarda bulunduklarından duydukları memnuniyeti ifade ederken, duygu yüklü konuşmalar teşekkür ve helalleşme ile son buldu. Meclis konuşmalar ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
Kaynak: İHA