Chp Adayı Tosun Açıklaması

CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Mustafa Tosun esnaf gezisi ve sivil toplum örgütleri ziyaretlerinin yanı sıra her gün gerçekleştirdiği köy gezileriyle çalışmalarına hız kazandırdı.

Chp Adayı Tosun Açıklaması

Tosun, gerçekleştirdiği köy ziyaretleriyle Dikili’de farklı kitlelere ulaşırken hayalindeki, ‘Köyleriyle, mahalleleriyle bir bütün olarak gelişmiş Dikili’yi hemşerilerine anlatıyor ve hemşerilerinin sorunlarını yerinde dinliyor.

Son olarak Çağlan, Samanlık ve Yenice Köyü’nü ziyaret eden CHP’li Başkan Adayı Tosun, köy sakinlerinin sıcak ilgisiyle karşılandı. Her iki köyde de yaşayan hemşerilerini evlerinde ziyaret ederek, oy isteyen Tosun, köy sakinlerinin kendisine ilettiği sorun ve önerileri dinleyerek, yerel seçime ve projelerine ilişkin değerlendirme bulundu. Tüm sorunlarını çözmüş geleceğe kararlılıkla yürüyen Dikili yaratmak idealiyle yola çıktığını belirten Mustafa Tosun, ‘Biz Dikili’mizin gelişerek büyümesinden yanayız. Bu düşünceyle aday olduk. Dikilimizin merkezinde yaşayan hemşerilerimizle, köylerde yaşayan hemşerilerimizin ortak mutlulukta buluşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Göreve geldiğimizde hiçbir ayrımız gayrımız olmayacak. Biz yapamayacağımız bir sözü vermeyiz. Turizmde, tarımda, hayvancılıkta, çiftçilikte örnek ilçe olacağız. Türkiye’de takip edilen, izlenilen ve de örnek alınan bir ilçe yaratacağız. Halkımızın kendisine gösterdiği sevgi ve güvenle açık ara seçimi kazanacak olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun destekleriyle ve Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa çalışmalar yürüterek altyapı, üstyapı ve ulaşıma dair tüm sorunları çözeceğiz. Kent merkezinde, kentimizin vizyonunu değiştirecek prestij projelerimizle birlikte, tarımda, hayvancılıkta kırsal kalkınmanın destekleyicisi projelerimizle Dikili’de yaşayan herkesin yüzü daha bir güzel gülecek. Halkımızdan aldığımız güçle Dikili’nin tarımda ve turizmde olduğu gibi iktisadi, fiziki ve sosyo-kültürel alanlarda kalkınması için çalışacak, projeler üreteceğiz. Tüm bunları da halkımızı içine katan, katılımcı sosyal demokrat anlayışımızla yapacağız. 30 Mart’tan itibaren güzel, güçlü ve güvenli bir Dikili’ye merhaba diyeceğiz’ dedi.

Kaynak: İHA