Buz Gibi Havada Rüzgar Sörfü Yaptılar

İzmir’in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı beldesinde rüzgar sörfü tutkunları soğuğa aldırmadan sert rüzgarın altında saatlerce sörf yaptı.

Buz Gibi Havada Rüzgar Sörfü Yaptılar
Buz gibi havaya rağmen denize açılan Erdem Bal, Berkan Bingül ve Kerem Anarat isimli sörf tutkunları, kış aylarında da rüzgarın ve denizin tadını çıkarmaya devam ediyor.

Kış aylarında rüzgar sörfü yapmanın yazdan daha eğlenceli olduğunu ifade eden sörf tutkunu Erdem Bal, şunları söyledi: “Yaza oranla kışın rüzgarı daha çok hissediyorsunuz. Daha fazla üşüyorsunuz ama eğlence had safhaya çıkıyor. Bunu yapabilen çok az insan var ama yapmak isteyen herkes yapabilir.”

“SÖRF TUTKUNLARINI ÇANDARLI’YA BEKLİYORUZ”
Çandarlı Belediyesi’nin de tanıtım ve reklam alanında destek verdiğini belirten Bal, rüzgar sörfü tutkusu olan herkesi Çandarlı’ya beklediklerini söyledi.

Çandarlı’daki rüzgar durumunun sörf için gayet uygun olduğunu anlatan Bal, sözlerini şöyle tamamladı: “Yaz aylarında nereden baksanız 90 günün 60 günü rüzgarlı geçiyor. Biz, burada 50 –60 kişilik bir grup olarak bu rüzgarı değerlendiriyoruz. Kış aylarında ilerleyen teknoloji sayesinde kıyafetler de gayet uygun duruma geldi. Denize girdiğimizde de hiç üşümeden eğlencemize devam ediyoruz ve bize katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.”
Kaynak: İHA