Üçüncü ‘tiryaki’ Zaferi

Veysel Tiryaki, Altındağ’da üst üste 3. kez belediye başkanı seçildi.

Üçüncü ‘tiryaki’ Zaferi

30 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Başkan Veysel Tiryaki, resmi olmayan sonuçlara göre 809 sandığın açıldığı Altındağ’da oyların yüzde 64’ünü topladı. Mevcut Başkan Veysel Tiryaki, 135 bin 223 oyla ulaşılması zor bir rekora imza attı. Büyük bir oy farkıyla rakiplerini geride bırakan Tiryaki, “Altındağ’ı her zaman ileri taşıyacağız” dedi.


Tiryaki, 2009 yerel seçim sonuçlarına göre yüzde 6,6’lık oy artışıyla da dikkatleri üzerine çekti. Gece geç saatlere kadar seçim sonuçlarının açıklanmasını bekleyen Başkan Tiryaki, mütevazı tavırlarından yine ödün vermedi. Tiryaki, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından 30 Mart’a kadar uzanan ve oldukça yoğun geçen seçim maratonunda hiç kimse aleyhine tek bir söz söylemediğini hatırlattı. Sokak siyaseti yapmadıklarının altını çizen Başkan Tiryaki, Altındağ’a yaptıkları hizmetlerde adaletten asla taviz vermediklerini vurguladı. Tiryaki sözlerine şöyle devam etti:
“Altındağ’da yapılanlar ortada. Bu seçim sonucu bizim için sürpriz olmadı. Böyle bir sonucu bekliyorduk. Altındağlı tüm hemşehrilerimize bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Alnımız ak, başımız dik. Emeklerimizin karşılığını aldık. Mevla’ya şükürler olsun” diye konuştu.

Altındağlı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Tiryaki, hizmetlerin yeni dönemde artarak devam edeceği müjdesini verdi. Tiryaki, gelişen Altındağ için hep bir elden mücadele verdiklerini söyleyerek, “Biz büyük bir aileyiz. Kenetlendiğimiz zaman önümüzde hiçbir engel duramaz” diye konuştu.


Kaynak: İHA