Oy Kullanmaya Giden Karısını Öldürdü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, boşanma davası devam eden ve eşinden 6 aydır ayrı yaşayan kadın, çocuğunu görme görmek için gelen 3 yıllık kocası tarafından boynundan bıçaklandı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayan kadının annesi, "Bana kızımı getirin" diye ağıtlar yaktı.

Olay, bu sabah saat 09.30 sıralarında Fethiye merkez Taşyaka Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet İlkokulu'nun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 yıllık eşi Harun Reşit Milaslıoğlu'ndan (32) boşanmak için Fethiye Aile Mahkemesine başvuran ve 6 aydır eşinden ayrı yaşayan Selcan Milaslıoğlu, Cumhuriyet İlkokulu 1268 No'lu sandıkta oyunu kullandı. Selcan Milaslıoğlu, 1,5 yaşındaki kızı Derin ile birlikte okul çıkışında dün akşam kızını görmek için kendisini arayan kocasını beklemeye başladı.

Okulun giriş kapısı önünde buluşan ayrılmak üzere olan çift, birlikte yürümeye başladı.

Taşyaka Mahallesi 141. Sokağa kadar yürüyen çiftin arasında bir anda tartışma başladı.

Cebinden çıkardığı bıçağı Selcan Milaslıoğlu'nun boynuna saplayan Harun Reşit Milaslıoğlu, kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralı olarak Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne kaldırılan Selcan Milaslıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Oy vermeye giden kızının geçen 3 saate rağmen dönmemesinden şüphelenen anne Hayriye Gök, yakınlarını damadının evine gönderdi. Harun Reşit Milaslıoğlu’nun evinin etrafında arama yapan polislerden olayı öğrenen akrabaları ve anne Hayriye Gör, hastaneye koştu. Acı haberi alan anne, feryatlar etti. Kızının eşinin yanlış davranışları nedeniyle şiddetli geçimsizlik yaşadığını ifade eden Gör, “Kızım boşanma davası açtı ama sonuçlanmadı. Bir senedir peşini bırakmıyor. ‘Öldüreceğim’ deyip duruyordu. Bu günde seçim için oy vermeye gitti. Kızını almak ve görmek istiyordu. Geriye gelmedi. Orada yakalayıp öldürdü. Biz çok şikayet ettik. Bir dünya polis kızıma sahip çıkamadı. Kızıma koruma verdiler ama gelmeyince öldürdü. Kızımın önceki eşinden de çocuğu vardı. 2 çocuk ortada kaldı. Kızımın eşi bir türlü boşanmak istemedi. 6 aydır da davayı uzatıp durdu” diyerek, gözyaşı döktü.

Olayın ardından kayıplara karışan cinayet zanlısı Harun Reşit Milaslıoğlu’nun yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA