Emet'te Mustafa Koca İle Yola Devam

Kütahya’nın Emet ilçesinde AK Parti'den aday olan mevcut Belediye Başkanı Mustafa Koca, oyların yüzde 49’unu alarak yeniden başkan seçildi.


Parti binasında seçim sonuçlarını değerlendiren Mustafa Koca, "Bugün bize oy veren veya vermeyen herkesi demokratik haklarını kullanarak sandığa gittiği için çok teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız Mehmet Ali Yerem başta olmak üzere Gençlik Kollarımızdan Kadın Kollarımıza kadar tüm ilçe teşkilatımızı seçimin son gününe kadar yaptıkları üstün çalışmalar içinde koca bir teşekkürü borç biliyorum. Bugün artık yükümüz daha da ağırlaşmıştır. Geçen seçimlerde yüzde 36 oy almıştık ama bugün oyumuzu artırarak yüzde 49’a ulaştık. Emet ilçemizi güzel günlere beraber taşıdık, şimdi de daha güzel günlere yine beraber taşıyacağız. Bugün şunu gördük; ittifak bir çatıda olmuyor, ittifakı halk yapıyor. Halkın üzerinde bir değer yoktur. Emet ilçemizi daha güzel günler bekliyor" dedi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından partililer şehirde konvoy halinde tur atarak, seçim galibiyetini kutladılar. 2009 yılında yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde de AK Parti tarafından aday gösterilen Koca, oyların yüzde 36.7'sini alarak Emet Belediye Başkanı olmuştu.
Kaynak: İHA