Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Ustalık Döneminde

Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Çankırı Belediye Başkanı seçilen İrfan Dinç, "Çalışmalarımızla, yüzlerinizi daha da Ak edeceğiz" dedi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Ustalık Döneminde

Seçim sonuçlarının ardından Belediye Meydanı'nda toplanan vatandaşlara seslenen Dinç, doğduğu ve doyduğu topraklara, 3. kez hizmet etme imkanı yakalamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Kentte seviyeli bir seçim kampanya süreci geçirdiklerini ifade eden Dinç, 10 yılda yaptıkları çalışmaların 2 katını 5 yılda yapacaklarının sözünü verdi.

Şeffaf bir belediyecilik anlayışını kendilerine temel düstur edindiklerinin altını çizen Başkan Dinç, "Olmayan kasamızı, ceplerimizi doldurmak için değil, Allah rızası için çalıştık. Kente hizmet sunmak için gecemizi, gündüzümüze kattık. Bu memlekete, bir çivi daha fazla çakmak için hizmete susamış, hizmete ihtiyacı olan halkımıza daha fazla hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Birlikte kazandık. Allah hepinizden razı olsun. İlimizin hizmete çok ihtiyacı var. Çalışmalarımızla, yüzlerinizi daha da Ak edeceğiz."ifadelerini kullandı.

Dinç'in konuşması sık sık sloganlarla bölünürken, konuşmanın ardından başlatılan havai fişek gösterisi, partililer tarafından ilgiyle izlendi.

Programda, Başkan Dinç'e AK Parti Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu eşlik etti.
Kaynak: İHA