Başbakan Son Mitinginden Sonra Eyüp’te Salep İçti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Eyüp’te düzenlediği mitingin ardından Eyüp Sultan Türbesi’ni ziyaret ederek, camide namaz kıldı.

Başbakan Erdoğan, cami çıkışında esnaflara da uğrayarak salep içti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmanın ardından Eyüp Sultan Türbesi’ni ziyaret etti. Burada dua eden Başbakan Erdoğan, daha sonra camiye geçerek namaz kıldı. Başbakan Erdoğan namazın ardından çıkışa yöneldiğinde vatandaşlar kendisine büyük sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisine el sallayarak karşılık veren Erdoğan, kendisine seslenen esnafa da duyarsız kalmadı. Erdoğan, meydandaki salepçiye uğrayarak burada salep içti. Başbakan Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Milletvekili Egemen Bağış da eşlik etti. Başbakan Erdoğan, salepçide kucağına aldığı küçük bir kız çocuğunu da sevdi.

Salepçiden çıkan Başbakan Erdoğan’a hemen yanda bulunan tatlıcı da baklava ikram etti. Kendisine yapılan ikramları geri çevirmeyerek kabul eden Başbakan Erdoğan, vatandaşa el sallayarak arabasına bindi ve evinin yolunu tuttu.
Kaynak: İHA