Ak Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen Açıklaması

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, milletin şantaja, montaja gereken cevabını verdiğini söyledi.


Gülşen, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası yaptığı değerlendirmede, Kastamonu’nun AK Parti ile buluştuğunu belirterek, Kastamonu’nun artık belediye olarak da AK Parti’nin hizmetlerini vatandaşların yakından göreceğini söyledi.

Tahsin Babaş’ın 25 yıllık belediye tecrübesiyle önemli işlere imza atacağını belirten Gülşen, Türkiye genelinde milletin şantaja ve montaja gerekli cevabı verdiğini ifade etti.

“DİĞER PARTİLERİN ADAYLARINI DA KUTLUYORUM”
Çok çekişmeli ve seviyeli bir rekabetin yaşandığı bir seçim dönemini geride bıraktıklarını ifade eden Gülşen, diğer partilerin belediye başkan adaylarını da gerçekleştirdikleri başarılı seçim çalışmaları için tebrik etti. Kendilerine güvenerek oy veren herkese teşekkür eden Gülşen, “Öncelikle bize güvenen ve adayımıza oy veren bütün seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Bize bu seçimde oy vermeyen vatandaşlarımızda bilsinler ki, biz onlara da kesinlikle hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet götüreceğiz ve onların gelecek seçimlerde oylarına talip olacağız. İnanıyorum ki artık bizim belediyecilik anlayışımızı gören vatandaşlarımızda bizlere gelecek seçimlerde oylarını vereceklerdir. Çok güzel bir seçim dönemini geride bıraktık ve son derece heyecanlı bir seçime şahit olduk. Bu güzel seçimde seviyeyi hiç düşürmeden yarışan diğer belediye başkan adaylarını da kutluyorum, başarılı seçim çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“BU SEÇİMLERDE BİR GRUP KARŞIMIZA GEÇEREK ALEYHİMİZDE ÇALIŞTI”
Kastamonu halkının geleceği için çok yerinde bir karar verdiğini söyleyen Gülşen, “Kastamonu’da bizim için başarılı sonuçlar elde ettiğimiz bir yerel seçimi geride bıraktık. Merkez ilçenin dışında Taşköprü, Tosya gibi büyük ilçeleri ve birçok ilçede yeniden seçimden galip çıktık. Kastamonu yirmi yıl sonra belediyesini iktidar partisiyle buluşturdu, geleceği için çok önemli bir karar verdi. Şimdi biz Kastamonu’ya Ak Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız. Tahsin Bey kardeşimizde 25 yıllık tecrübesiyle önemli işlere imza atacak. Şu an Kastamonu’nun trafik, hastane gibi bazı problemleri var ve biz bu konularda hiç vakit kaybetmeden sorunların çözümü için çalışmalara başlayacağız” dedi.

Cemaatin yerel seçimlerde AK Parti aleyhine çalıştığını ancak milletin şantaja ve montaja gerekli cevabı verdiğini aktaran Gülşen, “Geride bıraktığımız seçimlerde bir grup devamlı olarak bizim aleyhimizde çalıştı. Diğer partilerin sandık görevlisi olacak kadar bu işi ileriye götürdüler ancak milletimiz Türkiye genelinde şantaja, montaja prim vermeyeceğini gösterdi ve bu gruba gerekli cevabı verdi” diye konuştu.

Kaynak: İHA