Sarıgül'e dava açacağım

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ün saldırısına maruz kalan Mustafa Suver isimli vatandaş o anları Beyaz Haber'e anlattı.

Sarıgül'e dava açacağım
Mustafa Sarıgül, Feshane'de düzenlenen Trabzon Günleri'nde yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan'ı eleştirince yuhalandı. Buna öfkelenen Sarıgül, kendisine tepki gösteren Mustafa Suver isimli bir emekliyi yumrukladı.

Önce CHP'li kadınların ardından da CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ün saldırısına uğrayan 54 yaşındaki Mustafa Suver isimli vatandaş, yaşadıklarını Beyaz Haber'e anlattı.

Sarıgül'ün Feshane'ye sloganlarla girmesine tepki gösterdiğini belirten Mustafa Suver, “ Hırsız sizsini dedim oradan 2-3 tane kadın bana saldırdı. Sarıgül'e 'En büyük hırsız sensin. Senin liderin sana hırsız diye televizyonlarda yaydı' dedi.

Bu sözlerin ardından Mustafa Sarıgül'ün elini sıkarak standın arkasına çektiğini söyleyen Suver, “ Niye elimi sıkıyorsun, ne yapıyorsun derken bir tane yumruk vurdu bana” diye konuştu.

Yumruğun ardından Mustafa Sarıgül'ün korumaları tarafından da darp edildiğini belirten Suver, “ Bana yumruk vurdun gittin. En azından adamlarına bırakın de. Beni orada öldürselerdi ne olacaktı” dedi.

Kalp hastası olduğunu ve kısa bir süre önce by-pass operasyonu geçirdiğini belirten Mustafa Sarıgül'e dava açacağını belirtti.