Karatay Belediye Başkanı Hançerli'den Timav'a Ziyaret

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, beraberindeki heyetle Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Genel Başkanı Ecevit Öksüz'ü ziyaret etti.

Türkiye gündemi ve seçimler konusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Türkiye'deki sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri ve belediyecilik hizmetleri konuşuldu.
Hançerli, ziyarette yaptığı konuşmada, Konya'da güçlü sivil toplum altyapısı ve çalışması olduğunu, TİMAV'ın da millet ve ülke için çok güzel hizmetlere imza attığını söyledi.

TİMAV'ın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade eden Hançerli, sivil toplum kuruluşlarıyla mümkün olduğu ölçüde iletişim içinde olmaya çalıştıklarını belirtti.

Öksüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. TİMAV'ın faaliyetleri hakkında bilgi veren Öksüz, imam hatip okullarının, yarının Türkiye'sini inşa etmede büyük görevler üstleneceğini, bu noktada imam hatipler için hizmet üretmenin toplumsal görev olduğunu dile getirdi. Öksüz, şunları kaydetti:
"Faaliyetlerimizin kapsamı gün geçtikçe genişleyerek, devam etmektedir. TİMAV bilgi, düşünce ve strateji üreten kurum olarak faaliyetlerine devam ediyor. Ülkemizin son dönemde yaşanan gelişmeleri en az zararla atlatması için sivil toplum kuruluşu olarak üzerimize düşen görevlerin farkındayız ve bu şuurla hareket ediyoruz. Milletin söyleyeceği söz her zaman en doğru sözdür. Sandıktan çıkan sonuç, bu milletin iradesi anlamına geliyor."
Kaynak: AA