Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu Yapıldı

Havza ilçesinde 210 üyesi bulunan Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda Fahri Çiftçi güven tazeledi.

Bir kafede yapılan genel kurula Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur Tüfekçi, Samsun Hurdacılar Odası Başkanı Nazmi Kaçak, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif Gökmen, Havza Şoförler Odası Başkanı Ahmet Subaşı, Vezirköprü Madeni İşler Odası Başkanı Ercan Coşkun, Vezirköprü Manifaturacılar Odası Başkanı Önder Erdem, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve oda üyeleri katıldı.

Genel kurulda gündem maddelerinin ardından odaya bağlı, 30 yılı aşkın süredir ilçede esnaflık yapan 21 esnafa 30| yıl anısına plaket verildi.

Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahri Çiftçi konuşmasının başında odanın tarihi hakkında bilgi vererek odaya bağlı esnafların sıkıntılarını dile getirdi. Çiftçi, "İlçemizdeki sanayi sitelerinin ikisinin de ana yol ve sanayi içi yollarının sorunları var, bunların çözümü için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Yapılan oylamanın ardından 70 oyun tamamını alan Fahri Çiftçi, üçüncü kez Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına seçildi.
Yeni yönetim kurulu ise Cesur Şahin, Şaban Döndür, Ömer Kurt, Dursun Ali Beşli, Muhsin Yüksel ve Ertuğrul Söme'den oluştu.
Kaynak: AA