Milas'ın Örnek Polislerine Teşekkür

Milas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, kazazede yaşlı kadına yardımında bulunan polis memurlarına, duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür etti.

Milas'ın Örnek Polislerine Teşekkür

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, kendi inisiyatifleriyle aralarında para toplayarak kaza geçirdikten sonra yaralanan ve maddi durumu iyi olmayan yaşlı kadına yardım eden polis memurlarına teşekkür etti. Geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonrası bacağı kırılan ve maddi durumu iyi olmayan 77 yaşındaki kadının durumunu öğrenen polis memurları, kendi aralarında topladıkları parayla aileye erzak yardımında bulunmuştu. Engelli çocuğuyla yaşam mücadelesi veren kazazede kadına yardım eli uzatan polis memurlarının örnek davranışı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın tarafından taktirle karşılandı.

Polisin asayişi sağlamanın yanında toplumdaki dayanışma ve birliği sağlamak içinde çalıştığını belirten Yalçın; “Toplumda asayişi sağlamanın yanı sıra toplumdaki birliği ve dayanışma ruhunu yansıtan, yaşatan davranışlarda bulunan polis memurlarına teşekkür ediyorum. Tamamen kendi inisiyatiflerini kullanarak kazazede kadına yardım eden polisimiz, bu davranışlarıyla herkese örnek olmuştur. Ben bu haberi basın yoluyla öğrendim. Basında yer alan haberde de yardım alanın ve verenin isimlerinin verilmemesi, ifşa edilmemesi; ‘sağ elin verdiğini sol el görmez’ sözünün toplumumuz tarafından yaşatıldığını gösteriyor. Bu sevindirici, gurur verici davranışın örnek olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA