Kara Para Aşk 4. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kara Para Aşk 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Kara Para Aşk 4. Bölümüünde sürpriz gelişemeler yaşanacak. İşte Kara Para Aşk 4. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kara Para Aşk 4. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kara Para Aşk Dizisi 3. bölüm özeti:

Roma uçağında Ömer'le burun buruna gelen Elif'in korktuğu başına gelmiştir. Roma'ya vardıklarında bir valiz dolusu parayı yakalanmadan gümrükten geçirmek ve bunu yaparken de Ömer'i atlatmak zorundadır.

KARA PARA AŞK 4. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ömer ise Elif'in tavırlarından başının ciddi bir şekilde belada olduğunu anlamıştır. Bütün karşı koymalarına rağmen Elif'e yardım etmeye, aynı zamanda elmasları bulmaya çalışır.

Roma sokaklarında elmasların peşinde iz sürerlerken karşılarına çıkan gerçekler Elif'i derinden sarsar. Elif sonunda babasının büyük bir kara para aklama tezgahının içinde olduğunu öğrenir. Üstelik babası kara paraları aklarken biricik kızını da gözünü kırpmadan kullanmıştır.

Nilüfer'e bir türlü ulaşamayan Zerrin, Tayyar'ın yanlış adres olduğundan habersiz kapısını çalar onunla dertleşip endişelerini anlatır. Tayyar profesyonelce Zerrin'i sakinleştirir. Zerrin dost bildiği Tayyar'ı akşam yemeğine davet eder.

Tayyar sevgilisi Pınar'ı da alıp yemeğe gidecektir. Akşam yemeği Pınar ve Zerrin'in damadı Taner için hiç de kolay geçmeyecektir.

Kapatıldığı yerde çok zor şartlar altında olan Nilüfer ablasını onun kurtarmasını beklemektedir. Elif'in tedirgin hallerinden şüphelenen Ömer, Arda ve Pelin'in de yardımıyla Elif'in kız kardeşinin kaçırıldığını anlar ve Elif'e yardım etmek ister. Elif yardımı kabul etmediği gibi kardeşinin kaçırıldığı gerçeğini de saklar.

Çünkü Elif istemeyerek de olsa verilen görevi yapmıştır ve karşılığında kardeşini alıp sessizce döneceğini sanmaktadır. Oysa Tayyar ve Metin'in onun için hazırladıkları sürprizler henüz bitmemiştir.