Bahçeli'den ses kaydı açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sızdırılan Suriye kayıtlarıyla ilgili Başbakan Erdoğan'ı suçladı. Bahçeli, "Artık bu ülkede hiçkimsenin güvenliği yoktur, devlet yoğun bakımdadır" dedi.

Bahçeli'den ses kaydı açıklaması
MHP lideri Devlet Bahçeli, Surye toplantısıyla ilgili sızdırılan ses kayıtlarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantının dinlenmesini casusuluk faaliyeti olarak değerlendiren Devlet Bahçeli, bu güvenlik zaafiyetinden Başbakan Erdoğan'ı sorumlu tuttu.

Bahçeli 'Bu ne hayasızlıktır? Bu ne edepsizliktir? Bu ajanlar kimdir? Nerelere saklanmıştır? Arakalarında kim vardır? Bu devlet bu kadar ajan ve provokatörün saldırısına nasıl dayanacak? Bunun sorumlusu Başbakan'dır. Dışişleri Bakanlığı'ndaki Suriye toplantısının dinlenmesinden anladığımz şey şudur; artık bu ülkede hiçkimsenin güvenliği yoktur, devlet yoğun bakımdadır.

Sayın Başbakan'a akşamın bu saatinde buradan sormak istiyorum; iktidar ve koltuk hırsı uğruna devletin posasının çıkarmaktan mutlu musun? Gerçek paralel ihanete, bölücü alçaklara ortam açmaktan memnun musun? Şimdi rahatın yerinde mi? Devletin sırlarını şimdiye kadar kimlerle paylaştın? Bu konuyu cemaatin üzerine yıkmakla kendisini aklayamaz. Çünkü bu kadar kapsamlı bir dinlenmeyi dış güçleriden bağımsız düşünmek aklın inkarıdır. Bu bir casusluk faaliyetidir, fakat buna neden olan Başbakan Erdoğan'dır'
dedi.