Ak Partili Aydın’dan Eyüp’ün Köylerine Ziyaret

Kemerburgaz’ın köylerinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, yerel seçimlerden sonra Eyüp’ün bütün köyleriyle tek tek ilgileneceğinin sözünü verdi.

Ak Partili Aydın’dan Eyüp’ün Köylerine Ziyaret

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Kemerburgaz’da bulunan köyleri ziyaret ederek burada vatandaşların sorunlarını dinledi. AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın’ın yanı sıra AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, AK Parti Eyüp Kadın Kolları Başkanı Tuba Akın ve partililerin katılımıyla Akpınar, İhsaniye, Işıklar ve Pirinççi köyleri ziyaret edildi.

Geçtiğimiz günlerde ağabeyi vefat eden AK Partili Remzi Aydın, kaziyeleri kabul ederek, “Ölümler de bizim için, doğumlar da bizim için. Hastalıklar da bizim için, sevinçler de bizim için. Biz bu olaylarla yaşamayı bilmeliyiz, çünkü hayatın gerçeği budur. Bu olaylar karşısındaki tavrımız bizim imtihanımızdır. Allah bizi bu şekilde imtihan ediyor. Ölüm haktır. Biz sadece Rabbimizden gelen bu emre karşı itaat ederiz. Yapmamız gereken diğer hizmetleri de devam ettiririz” dedi.

“BELEDİYEMİZ BURAYA ÇOK HİZMET GETİRMİŞ”
Eyüp Belediyesi’nin Akpınar köyüne çok hizmet götürdüğünü sözlerine ekleyen Remzi Aydın, “Akpınar’a baktığımız zaman belediyemiz buraya çok hizmet getirmiş. İl Özel İdaresi’ndeki görevimden dolayı biliyorum, burada yapılması planlanan Köy Konağı’nın temeli atıldı. Öğrencilerimiz, bayanlarımız ve gençlerimiz için çok güzel faaliyetlerin yürütüleceği bir bilgi evi olacak. Çok kısa zamanda inşallah faaliyete geçecek” diye konuştu.

İhsaniye köyünde vatandaşları selamlayan AK Partili Aydın, 30 Mart’tan sonra belediye başkanlığı görevine geldiğinde İhsaniye için layık olduğu en iyi hizmeti getireceklerinin sözünü verdi.

Işıklar köyü sakinleriyle sohbet eden Remzi Aydın, Eyüp’e bağlı olan köyleri çok önemsediklerini söyledi.

Remzi Aydın, “Önceden İl Özel İdaresi’ne bağlıydı, artık Eyüp Belediyesi’nin hizmet götüreceği bir mahalle olacak, bu köyümüze gelmek bizim için çok önemli. Prefabrik olarak inşa edilen Köy Konağı’nın bittiğini görmek bizi fazlasıyla memnun etti. İnşallah 30 Mart’tan sonra Eyüp Belediyesi olarak Işıklar’a layık olduğu hizmeti getireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA