Mhp Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, "Türkiye, iyi yönetilemiyor, sıkıntılar içinde, bunun şunun için söylemiyorum ama yarın daha büyük ölçüde problemlerle karşılaşabiliriz" dedi.

Ayhan, Eşme Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, AK Parti'nin ülkeyi karanlığa sürüklediğini iddia ederek, partisinin iktidara geleceğini söyledi.

Ülkenin ekonomik problemlerinin giderek arttığını savunan Ayhan, "Bölgedeki ülkelere bakarsanız, bunların hepsi 4-5 sene önce bizim gibi kıpırdamanın başladığı ülkelerdi. Şimdi, 20 senede kendilerine gelemeyecek hale geldiler. Türkiye, iyi yönetilemiyor, sıkıntılar içinde, bunun şunun için söylemiyorum ama yarın daha büyük ölçüde problemlerle karşılaşabiliriz" diye konuştu.

Ayhan, iktidarın, muhalefet partileriyle memleket meselelerini görüşeceği yerde, 30-40 bin kişinin katiliyle Türkiye'nin geleceği için pazarlık yaptığını ileri sürdü.
MHP Eşme Belediye Başkan Adayı İbrahim Çiftçi de projelerini anlatıp, Eşme'yi köy görünümünden modern bir şehre dönüştüreceklerini ifade etti.

Kaynak: AA