Karasulu Bayan Muhtar Adayı İddialı

Karasu Aziziye Mahallesi Muhtar Adayı Arzu Kayan, Aziziye mahallesini mahalle sakinleri ile birlikte yönetmeye aday olduğunu bunun için yola çıktığını söyledi.


Karasu'nun en büyük mahallelerinden olan Aziziye Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan Arzu Kayan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle mahallesindeki kadınların büyük desteğini alarak yola çıkan Kayan, turistik bir ilçenin en gözde mahallesinin yeterince hizmet alamadığından şikayetçi olunduğunu söyledi.

Babasının da mahallenin eski muhtarı olduğuna dikkat çeken Arzu Kayan, ondan edindiği tecrübeleri değerlendireceğini söyledi.

4 bin 20 seçmeni bulunan mahallenin sorunlarını yaşayarak bilen bir kişi olduğunu ifade eden Kayan, "Var olan sorunlara çözümlerimizi hızla getirileceğine söz veriyorum. Muhtar seçilirsem mahallemizin sorunlarının çözümü için çaba göstereceğim. Mahallemi halkımızın yapıcı önerileri ile mahalleli ile birlikte yönetmek istiyorum. Aziziye Mahallesine kadın eli değecek. Bu duygu ve düşüncelerle Muhtar olmak için adaylığımı koydum. Hayırlısı ne ise olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA