'İşimiz Bayındır, Sevdamız Bayındır'

AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı ve Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş; seçim çalışmalarını binlerce kişinin katıldığı mitinglerle devam ettiriyor.

'İşimiz Bayındır, Sevdamız Bayındır'
Bahçelievler Mahallesinden sonra, Fatih Mahallesinde düzenlenen mitinge altı bine yakın insan katıldı.

Başkan Kertiş; “Yürümeye başladığımız bu yolda, çoğalarak devam ediyoruz. Çünkü bu yol hizmet yolu, bu yol halkın gönlünde yer edinme yoludur. Bizim Sevdamız Bayındır, işimiz Bayındır.” dedi.


30 Mart yerel seçimlerinde son kulvara girilirken, Bayındır AK Parti teşkilatının düzenlediği mitinglere binlerce insan katılıyor. Önceki gün Bahçelievler Mahallesinde düzenlenen mitingde halka seslenen Belediye Başkanı Mehmet Kertiş; bu akşam oturduğu Fatih Mahallesinde vatandaşlara seslendi. Fatih Mahallesi mitingine sokaklardan, adeta insan seli aktı. Başkan Mehmet Kertiş konuşmasında; İzmir Büyükşehir Belediyesinin dev gibi bir bütçesi olmasına rağmen; otopark, park ve bahçe, sosyal donatı anlamında bir şey yapılmadığının altını çizerek; “Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi bu güzel mahallelere yakışacak şekilde parklar yaparak geldik. Bunun gururunu yaşıyorum. Önümüzdeki dönem yapacağımız Belediye ek hizmet binasının altına ve yeni Hükümet konağının altında dev otoparklar inşa ederek memleketimizde oluşacak otopark sorununu kökten halledeceğiz. Büyükşehir, otopark adı altında imar verirken para almasını biliyor fakat yapmaya gelince hareket yok. Bizim ise yapacaklarımız saymakla bitmez. İşte yapacağımız alışveriş merkezi ve yaşam alanı projemiz, tüm çevre ilçelerini kıskandıracak derecede komplike ve kullanışlı olacak. Ayrıca Bayındır’ın konut ihtiyacını karşılamak üzere Başta Hatay Mahallesi olmak üzere lüks konutların inşaatına başlayacağız. Bu yaşam alanlarda park, bahçe ve otopark olmak üzere her şey modern bir şekilde düşünülmüş ve projelendirilmiştir” dedi.

Başkan Kertiş; konuşmasının devamında, hakkında yapılan yolsuzluk dedikodularına cevap vererek şunları kaydetti; “’Kertiş yolsuzluk yaptı, seçimden sonra açıklayacağım’ diyorlar. Ben Allah’a şükür bir lira haram para boğazımdan geçirmedim. Birilerinin yolsuzluk yapmasına asla izin vermediğim gibi yolsuzluk yapanlarında boğazına çöktüm bu memlekette. Ellerin de belgesi olan buyursun açıklasın. Ben bu işe başladığımdan beri bırak zengin olmayı, gittikçe fakirleştim babamdan, atamdan kalan malları da sattım. Ama benim memleketim de hizmet gördü Allah’a şükür. Bizi birileri gibi adam karartmayla, dedikodu, iftirayla siyaset yapmıyoruz. Hizmet ürettik, üretmeye de devam ediyoruz. Beni eleştirip, dedikodu yapıp, iftira atacaklarına millete ne yapacaklarını anlatsınlar.” dedi.

Başkan Kertiş seçim pusulalarına bir şeylerin çizilmemesine ve sandıklara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak; “Seçim arifesinde ortada dolaşan dedikodulara uyup oy pusulalarına sakın imza atıp bir şekilde karalamayın. Bu dedikodular bizim aleyhimize yayılıyor. Bu arada sandıklarınıza, oylarınıza sahip çıkın. Sizi 30 Mart günü namus bekçiliğine davet ediyorum. Elli günlük bu emeklerinizi emeklerimizi kimsenin harap etmesine müsaade etmeyiniz.” dedi.

Başkan Kertiş; Anaç Sığır Üreticilerinin beklediği pirimlerin Cuma günü ödeneceğinin müjdesini vererek; “Bizim memleketimiz, tarım, hububat ve meyve deposudur. Dünyanın en bereketli topraklarına sahip ovalardan birinde yaşıyoruz. Bu pirimler üreticim ve çiftçim için çok önemli bunun farkında olarak, Süt Üreticiler Birliği Başkanım Mustafa Akdeniz uğraştı, Sayın Bakanım Binali Yıldırım’a gitti ve durumun aciliyetini iletti. Binali başkanım ve Mustafa Akdeniz kardeşimin çabaları sonucu Cuma günü vatandaşlarımız paralarını hesaptan alabilecekler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

ZEYHEP DİZDAR MÜJDESİ
Konuşmasının sonunda, ünlü pop sanatçısı Zeynep Dizdar’ı Bayındır’a getireceklerini belirten Başkan Kertiş; “Binlerce kişinin coşkusu ve desteği sayesinde duygulandığımı belirtmek istiyorum. Bu maratonun final mitingini, Cuma günü Cumhuriyet meydanında yapacağız. O gün çok ünlü bir sanatçı arkadaşımız sizlere konser verecek, hepinizi oraya bekliyorum.” Dedi. Konuşmasının ardından kahvehaneleri gezen Başkan Kertiş, evinin balkon veya camından kendisine destek veren vatandaşları da selamladı.
Kaynak: İHA