Nihat Kantemir pusuda öldürüldü

Dizi oyuncusu Nihat Kantemir, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 10 kurşun isabet eden Kantemir öldü. Saldırgan izini kaybettirdi.

Nihat Kantemir pusuda öldürüldü
Kurtlar Vadisi, Ezel, Arka Sokaklar ve Yaprak Dökümü gibi birçok dizide rol alan oyuncu Nihat Kantemir (39), İstanbul Küçükçekmece'deki evinin önünde aracına bindiği sırada silahlı saldırıya uğradı.

Sefaköy Maslakçeşme Caddesi Tarakçıoğlu Sokak'ta dün 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, evinden çıkıp direksiyon başına oturan oyuncuya art arda ateş eden kimliği belirsiz saldırgan, olay yerinden koşarak kaçtı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Kantemir ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti.

Olay yeri inceleme ekipleri çevrede 14 tane boş kovan buldu. Oyuncunun aracı polis tarafından incelenmek üzere çekici ile sokaktan kaldırıldı. Kantemir'in öldüğünü duyan yakınları, olay yerine koştu. Polis cinayetten sonra izini kaybettiren saldırganı yakalamak için çevre işyerlerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayın tanıkları da ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

LOJİSTİK MEZUNUYDU
İstanbul' da doğan Nihat Kantemir, 1998'de İsviçre'de Waldow Üniversitesi "Lojistik" bölümünden mezun oldu. Tiyatroya 2008'de başlayan Kantemir "AtölyeKiler Oyuncuları" ile Yasaklar, Lucky Carter, İki Kişilikli Adam, Yeşilçam, Ortaya Karışık, Töre ve Pegasus adlı oyunlarda ve Elveda Derken, Annem, Ezel, Adanalı, Arka Sokaklar, Yaprak Dökümü ve Kurtlar Vadisi gibi dizilerde rol aldı.