Karatay’da Asfalt Onarım Çalışmaları Sürüyor

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, asfalt onarım ve yama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Karatay’da Asfalt Onarım Çalışmaları Sürüyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçede asfalt çalışmalarına önem verdiklerini ifade ederek, 2013 yılında 223 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini kaydetti.

2014 yılı itibariyle bu rakamın üstünde bir çalışma sergileyeceklerini vurgulayan Hançerli, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt yama ve onarım işlerini aksatmadan devam ettirdiğini söyledi.

Farklı resmi kurumların yollarda yapmış olduğu altyapı çalışmalarının ardından kırık olan yerleri keserek tesviye edilmesi ve kaliteli asfalt yama ile onarıldığını dile getiren Hançerli, ilçe genelinde estetiğe önem verdiklerinin altını çizdi. Gelişmekte olan ve devamlı büyüyen Karatay’da bir taraftan yeni imar yolları açıldığını belirten Başkan Hançerli, yeni açılan yolların beton asfaltının, 2014 yılı asfalt sezonunun açılmasıyla yapılacağını vurgularken Karataylıların rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi.

Tatlıcak, Başak ve İstiklal mahallelerinde Karatay Belediyesi asfalt yama ekipleri tarafından muhtelif sokaklarda, çalışmaların sürdürüldüğünü kaydeden Başkan Mehmet Hançerli, "Yollarımızda yapılan çalışmalarla hem trafik akışı düzelecek, hem de daha güzel, göze hoş görünen, tertemiz yollara kavuşmuş olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA