Ak Partili Aydın Açıklaması

Herkese eşit hizmet etmek için yola çıktığını söyleyen AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, “Allah’ın izniyle 30 Mart’ta alacağımız zaferle memleketimiz üzerinde oynanan oyunları durduracak, hizmetlerimizi daha da çok artıracağız” dedi.


AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Alibeyköy’deki Özsoy Mermercilik Sanayi’yi ziyaret etti. Burada çalışanların sorunlarını dinleyen AK Partili Remzi Aydın, “Eyüp’te bu tür birçok büyük firma ilçe ekonomisinin kalkınmasına destek oluyor. Onların da Eyüp’le ilgili görüşlerini, önerilerini, sorunlarını dinlemeye geldim. İnşallah 30 Mart sabahına kadar ziyaret etmediğimiz Eyüplü kalmayacak” dedi.

AK Parti iktidarı döneminde 11 yılda Türkiye’nin 3 kat büyüdüğünü ifade eden Remzi Aydın, “Türkiye, ekonomisiyle devler liginde. Dünyada ve Avrupa’da yaşanan tüm global krizlere rağmen ülkemizde ekonomik istikrarı koruduk. Sadece ekonomideki büyümeyle değil, bunun sosyal yansımalarıyla da Türkiye’de yeni bir dönem başladı.

İnşallah Türkiye’yi büyütmeye, büyüyen Türkiye’nin imkanlarını bütün vatandaşlarımıza paylaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

"OYNANAN OYUNLARI BOZACAĞIZ"
Eyüp mahallelerinde vatandaşları da ziyaret eden Remzi Aydın’a ilgi büyüktü. Vatandaşlar AK Partili Aydın’ın hediye ettiği çiçekleri almak için evlerinin balkonlarından, pencerelerinden sepetlerini salladı. Güzel görüntülerin oluştuğu yürüyüşte vatandaşlar ayrıca AK Parti’nin seçim şarkısına alkışlarıyla eşlik etti. Remzi Aydın, Eyüp’ün gittiği her semtinde, sokağında Eyüplüler tarafından teveccüh ile karşılanmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Halkın sevgisini ve desteğini alarak hizmet yolunda durmadan ilerlediklerini belirten Aydın, "30 Mart seçimlerine çok az kaldı. İki aydır Eyüp’te yürüttüğümüz çalışmalarımız neticesinde Eyüplülerin bize olan desteklerini arttırarak devam ettirdiklerini gördük. İnşallah 30 Mart’tan sonra belediye başkanlığı görevini devraldığımızda bu sevgi ve desteğe layık olmak için en büyük gayreti göstereceğiz. Kimseyi ayırmadan, her kesimden insanımıza ve memleketimize hizmet etmek için bu yola çıktık. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta alacağımız zaferle memleketimiz üzerinde oynanan oyunları durduracak, hizmetlerimizi daha da çok artıracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA