Ak Parti Milletvekili Öz, Doğanşehir’de Seçim Çalışması Yaptı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde seçim çalışması yapan AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Sürgü Erkenek ve Kuracaova da ziyaretler gerçekleştirdi.

Ak Parti Milletvekili Öz, Doğanşehir’de Seçim Çalışması Yaptı

Ziyarete AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz’e; AK Parti İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Doğanşehir Belediye Başkan adayı Vahap Küçük, İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, birinci sıra encümen adayı Rüstem Çatı ve kalabalık partililer katıldı.

Seçim bürosunda partiler tarafından coşkuyla karşılanan Milletvekili Öz ve Belediye Başkan adayı Vahap Küçük esnaf ve ev gezileri yaptı.

Burada bir konuşma yapan Ömer Faruk Öz, “Doğanşehir de görülmemiş bir hizmet ağı oluşacak ve Doğanşehir köyü mezrası ve beldeleriyle birlikte en kaliteli hizmetle buluşacaktır. Bu vesile ile adayımız Sayın Vahap Küçük Amcamızın desteklenmesini istiyoruz. İnşallah hep beraber 30 Mart bayram olarak kutlayacağız” dedi.

Daha sonra Kurucaova’ya geçen Milletvekili Öz, burada da esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Kurucaovalıların ilgisinden bir hayli memnun ayrılan Öz, “İnşallah Allah’ın izniyle seçimi alacağız. Milletin teveccühünü gördük, Millet başbakanına sahip çıkıyor, Devletine sahip çıkıyor, belediye başkanına da sahip çıkacak inanıyoruz. İşte istenen de bu halk isterse her şey olur. Sizler kayıtsız olun 30 Mart’tan sonra bizlerden hizmet isteyin” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA