Kurtlar Vadisi Pusu 220. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kurtlar Vadisi Pusu 220. yeni bölüm fragmanı yaınlandı. Kurlar Vadisi Pusu 200. son bölümde vekillere şantaj şoku. Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 220. bölümde milletvekillerine yapılan şantaj gözler önüne seriliyor...

Kurtlar Vadisi Pusu 220. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kurtlar Vadisi Pusu 220. Bölüm özeti:

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 220. bölümünde milletvekillerine yapılan şantaj gözler önüne seriliyor...

Son iki bölümdür 17 Aralık operasyonunu ve sonrasında yaşananları işleyen Kurtlar Vadisi Pusu'nun 220. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragmanda, yine operasyonla ilgili ilginç vurgular dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz haftaki bölümde gerçekleştirilen provokasyon amaçlı savcı suikasti gerçekleştirilmişti. Bu bölümde ise vekillere yapılan baskı öne çıkıyor.

Fragmanda, Tapınakçılar'ın önde gelen işadamlarından Sarp, bir milletvekiline şantaj yaparken görülüyor.

MİLLETVEKİLLERİNE ŞANTAJ
Elinde bir takım görüntüler olduğunu söyleyen Sarp, 'eğer bu görüntüleri herkesin izlemesini istemiyorsanız partiden istifa edeceksiniz...' diyor.

O görüntülerde ne olduğu ise, 220. bölüm yayınlandığında ortaya çıkacak.

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 220. bölüm fragmanı yayınlandı.

İŞTE 220. BÖLÜM'DE YAŞANACAKLAR:

Yeni Baron Vahap Kuzuzade, Cahit'e neler söyleyecek? Cahit, yeni Baron'a ne tepki verecek? Orhan bey'i ölü olarak bulan Akif ne yapacak? Sarp kimi tehdit ediyor? Polat Alemdar ve Abdülhey, Kara'yı kurtarabilecek mi? Polat Alemdar, Müfettiş Kane'yi öldürebilecek mi?


Yeni Baron Vahap Kuzuzade, Cahit'e neler söyleyecek?

Cahit, yeni Baron'a ne tepki verecek?

Orhan bey'i ölü olarak bulan Akif ne yapacak?

Sarp kimi tehdit ediyor?

Polat Alemdar ve Abdülhey, Kara'yı kurtarabilecek mi?

Polat Alemdar, Müfettiş Kane'yi öldürebilecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde, Abdülhey ile Polat Alemdar'ın beraber bir operasyon için yola çıkması, özlenen Kurtlar Vadisi Pusu bölümlerinin başlangıcı olarak yorumlanıyor.

Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek 220. bölümünde, 27 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat suikastı önleyebildi mi? Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler oldu? Savcı suikastını gerçekleştiren kim? Kane, Cahit'in kimlere çalıştığını öğrenebilecek mi? Cahit kimlerle çatışmaya girecek? işte tüm bu soruların cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 219.bölümünde. Kurtlar Vadisi Pusu 219.bölümü ve dahası milliyet.com.tr'de Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle (Kurtlar Vadisi Pusu 219. bölümü izle)

Kurtlar Vadisi Pusu 219.bölümü kaçırdıysanız haberimizde verilen link üzerinden kesintisiz izleyebilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm ve daha fazlası haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 219.bölümü kaçırdıysanız ve internet üzerinden reklamsız izlemek istiyorsanız haberimizde bulunan linke tıklayınız. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat suikastı önleyebilecek mi?Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm Tıkla İzle (Kurtlar Vadisi son bölüm izle)

Polat Alemdar'ın ortaya çıkmasıyla yapılan sorgular son bulacak mı? Akif'ten kurtulmayı hedefleyenler kim? Kara'nın kaçırılmasında kimin rolü var? Savcı suikastını gerçekleştiren kim? Kane, Cahit'in kimlere çalıştığını öğrenebilecek mi? Cahit kimlerle çatışmaya girecek? Abdülhey, Adsız ile yaşananlardan sonra yoluna nasıl devam edecek? Yeni Baron Vahap Kuzuzade, kimleri hangi planlar için yönetecek? Pusat ve Baltazar birlikte çalışacak mı?


Kurtlar Vadisi Pusu 219. bölüm özeti. 219. Bölüm Özeti Polat Alemdar'ı vuran Cahit şimdi ne yapacak? Tapınakçılar'la ilgili planlarında nasıl ilerleyecek? Cahit yaşadıklarının etkisinden nasıl çıkacak? Cahit ve Abdülhey yüzleşmesi nasıl gerçekleşecek?

Pusat'ın Baltazar'la girdiği savaş nasıl son bulacak? Pusat hapishaneden kurtulabilecek mi? Baltazar, hangi sürpriz isimlerle bir araya gelecek?Şamil'i kurtarmaya Suriye'ye giden Kara ve ekibi, Şamil'i Ivan'ın elinden alabilecekler mi? Ivan'ın göreceği hesap ne? Abdülhey, Adsız'ın gerçek kimliğini öğrenebilecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu 218. Bölümdeneler yaşandı?

Savcı Leyla'nın kardeşi Esra'nın ölümü üzerine, Polat Alemdar Leylailebuluşur. Leylabu kez mutluluğu vehüznü bir aradayaşar. Şimdi Leyla'nın hayatatutunmasebebi Margaret'tan kardeşinin intikamını almaktır. Bu yoldaPolat Alemdar onayardım edecek mi?

Abdülhey, Adsız'ın oyununagelir veAdsız, Gayeiçin yaptığı planları başlatır. Adsız'ın gerçek kimliğini öğrenen Gayebu oyundan nasıl çıkacak?

Tapınakçılar veRaskoln işbirliği bu kez kimleri hedef alacak?

Kara'nın Suriye'deki faaliyetleri son mu bulacak?

Sami Bey'in sorguyaalınmasıylagerçekler ortayaçıkacak mı?

Aksaçlı'nın kimliği deşifreedilecek mi? Polat Alemdar, devleti klonlayanların önünenasıl geçecek?
Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek 220. bölümünde, 27 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.