Dağdelen Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi Dikili Belediye Başkan adayı Ahmet Dağdelen, "Dikili’ye, Çandarlı’ya ve Köylere 125 proje ile geliyoruz.

Dağdelen Açıklaması
Artık Dikili kararını verdi. 30 Mart’ta Dikili’yi hep birlikte kurtaracağız. Bizim, Dikili’ye yetecek kadar sevgimiz, hizmet edecek kadar da sevdamız var" dedi.

AK Parti Dikili Belediye Başkan adayı Ahmet Dağdelen, proje tanıtım mitingi düzenledi.

Keçeci Kahvesi’nin önünde düzenlenen mitinge, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Dikili Belediye Başkan adayı Ahmet Dağdelen, AK Parti İlçe Başkanı Levent Bağçıvan, belediye meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, seçmenlerin 30 Mart’ta vereceği karar ile Dikili’yi ve İzmir’i yönetecek kişileri seçeceklerini belirterek, “Dikili, 10 senede ne kazandı? Hiçbir şey kazanmadı. Bundan sonra 5 sene daha bunların idaresiyle ne kazanabilir? Hiçbir şey kazanamaz. Eğer biz, Dikili’de yerel yönetimle beraber merkezi hükumeti aynı yöne bakan, aynı ufka bakan, aynı duyguyu paylaşan, ağızdan ağza değil, kalpten kalbe konuşan kişilerle bir araya getirirsek işte o zaman Dikili’nin nasıl ilerlediğini hep beraber görürüz” ifadelerini kullandı.

Mitingde halka seslenen AK Parti Dikili Belediye Başkan adayı Ahmet Dağdelen de “Bizler, sizlere dostluk elimizi uzatıyoruz. Dostluk elimiz sizin yanınızda. İnşallah sorunlarımızı beraberce çözeceğiz. Sevgiyle size uzattığımız elimizi, öfkeyle size atılan tekmeyi karıştırmayın. Artık Dikili kararını verdi. 30 Mart’ta Dikili’yi hep birlikte kurtaracağız. Bizim, Dikili’ye yetecek kadar sevgimiz, hizmet edecek kadar da sevdamız var.” diye konuştu.

Dikili’ye, Çandarlı’ya ve Köylere 125 proje ile geldiklerini vurgulayan Dağdelen, “Dikili’nin sorunlarını biliyoruz. Meclis üyesi adaylarımız ile çözüm yollarını da belirledik. Dikili’nin suları akmıyor, arıtması yok, yolları bozuk ve daha birçok sorunu var. Biz, ilk önce Dikili’de altyapıyı çözmeye geliyoruz. Dikili’yi turizm kenti yapmaya geliyoruz. Dikili’de parklar da yeterli değil. Hangimizin çocuğu parklarda gönlünce oynayabiliyor? Dikili’nin altında jeotermal kaynaklar var. Bu kaynaklar ne turizmde ne de tarımda kullanılabiliyor. Yüzlerce vatandaşımız parasını yatırdığı halde evine jeotermal bağlantılarını bile yaptıramamış. Biz, Dikili’ye bu sorunları çözmeye geliyoruz. İnşallah, 30 Mart’ta Dikili kararını verecek. Dikili, hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya söz veren bize ve meclis üyesi adaylarımıza oy verecek” dedi.

Proje tanıtım mitinginin ardından Milletvekili Dağ, Başkan adayı Dağdelen ve vatandaşlar, miting alanından ilçe seçim bürosunun önüne kadar yürüyerek gövde gösterisi yaptı.
Kaynak: İHA