Bayındır'da Başkan Kertiş Coşkusu Sürüyor

Bayındır Belediye Başkanı ve Ak Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş; seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bayındır'da Başkan Kertiş Coşkusu Sürüyor
Çalışmaların her geçen gün hız kazandığı AK Parti cephesinde, bu hafta yoğun bir şekilde mahalle mitingleri gerçekleştirildi.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nden hareket eden yüzlerce AK Partili ve Başkan Kertiş, sokaklardan adata sel olup mahallere aktılar. Hatay Mahallesi, Çınar Mahallesi, Belediye Evleri, Demircilik, Hacı Sinan bölgesinde, Kilise Meydanı'nda düzenlenen mitinglerde Başkan Kertiş vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinleri tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Kertiş, konuşmalarında binlerce kişiye sesleniyor.
Her zaman vatandaşın yanında olduğunu küçük bir ekiple rüyalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Kertiş; “Biz 30 ramazan boyunca fakirimiz, fukaramızla aynı sofraları paylaştık beraber iftar açtık. Nerede bir düğün bir cenaze varsa oradaydım. Şimdiye kadar köy sokaklarında kaç belediye başkanı girmiştir benden başka? Kimse. Yıllarca büyükşehir belediyesinin görevi olup da yapmadığı, hizmetleri zorlaya yaptırmaya çalıştım. Fakat Büyükşehir vazifesi olan; yol, ulaşım, alt yapı ve su hizmetlerinin hepsini yarım yamalak yaptı. Yüzde altmış oy aldıkları semtlerimin ve köylerimin daha alt yapısını yapmadılar ve pis suları derelere akıyor. Bayındır’a yapacaklarına Ödemiş’e garaj ve mezbaha yaptılar. Bunları gören halkımız 30 Mart'ta hesabını sormasını çok iyi bilir. Odun koysak seçilir siyasetine geçit yok artık.” dedi.

Başkan Kertiş vatandaşlara; oy verirken eski Bayındır ile yeni Bayındır’ı gözlerinin önüne bir kere geçirerek vicdanlarının sesine kulak vermelerinin gerektiğini belirterek; “eski Bayındır neydi şimdiki Bayındır nerede. Allahın izniyle biz birilerinin vaat ettiği gibi Belediyeden eleman çıkarmak yerine daha fazla eleman alacağız. Çünkü memleketin hizmet etmeye ihtiyacı var.

BAYINDIR SAFRANBOLU NEDEN OLMASIN
Tarihi değerlerimize bu dönem sahip çıktığımız gibi önümüzdeki dönemde sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hacı Sinan’ın altındaki bölge Safranbolu, Birgi gibi olacak. Termal turizm tesislerimiz ve Çiçekçilik sektörümüz sayesinde buralardan turist eksik olmayacak. Yaptığımız 300 kişilik Üniversite yurdu sayesinde, bacasız sanayi oluşacak. Biz hizmet diyoruz, istihdam diyoruz, Bayındır gelişsin ekonomi büyüsün diyoruz. Proje ve kaynakla konuşuyoruz ezbere değil. Bizim amacımız Bayındır’ın yakaladığı istikrarı büyüterek sürdürmek.” dedi.

Mahalle mitinglerinin ardından kalabalık bir kitleyle, seçim koordinasyon merkezine dönen Başkan Kertiş burada vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekiliyor. Başkan gördüğü her çocukla özel ilgilenip oyuncak veya çikolata hediye ediyor. Başkan Kertiş; her akşam vatandaşların ısrarı üzerine ya Roman havası veya Harmandalı oynuyor. Oyun oynamak Başkan Kertiş için neredeyse gelenek haline geldi. Oynana oyunlar ve Başkan Kertiş’in konuşmalarındaki enerji sayesinde vatandaşlar coştukça coşuyor.
Kaynak: İHA