Ankara'nın Dikmen'i 3. Bölüm Fragmanı

Ankara'nın Dikmen'i 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Ankara'nın Dikmen'i 3. Bölümüyle 26 Mart Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Ankara'nın Dikmen'i 3. Bölüm fragmanı ve özeti...

Ankara'nın Dikmen'i 3. Bölüm Fragmanı
Ankara'nın Dikmen'i 3. Bölüm özeti:

Tilbe, Dikmen'i evden gönderebilmek için bir plan yapar. Latif ve Tilbe, Dikmen'e evi satacaklarını söyleyip, tanıdık bir emlakçıyla anlaşırlar. Evin satılacağını öğrenen Dikmen de, kendi payına düşecek olan parayla yeni bir ev almaya karar verir ve Zirek'le beraber daire bakmaya gider. Fakat emlakçı ile aralarındaki yanlış anlaşılma çok sonra anlaşılır.

ANKARA'NIN DİKMEN'İ 3. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ


Beste resim sergisi için hazırlık yapmaktadır. Dikmen için de Tilbe'ye davetiye bırakır. Tilbe, Dikmen'in kendilerini rezil edeceğini düşünerek davetiyeyi saklar ama, sergi akşamı son anda davetiyeyi bulan Dikmen'in, Beste'nin sergisini kaçırmaya niyeti yoktur.

Ankara'nın Dikmen'i bir önceki bölümde neler yaşandı?

Tilbe'nin piyano dersinden kazandığı parayı duyan Dikmen, kendisi de bağlama dersi vermek için harekete geçer. Zirek'le birlikte bastırdığı el ilanlarını her yere yapıştırır. Zirek'in daha önce Dikmen'e verdiği para, karısı Zeliş'in biriktirdiği paradır. Zeliş, bu paranın yerinde olmadığını görünce Zirek'i evden kovar. Gidecek yeri olmayan Zirek, Dikmen'in evine gelince Tilbe çıldırır.

Beste yeni aldığı müzik sistemini eve kurması için Dikmen'den ricada bulunur. Bu yardım isteğini ve Beste'nin annesiyle konuşmalarını yanlış yorumlayan Dikmen, akşam olduğunda hazır ve heyecanlı şekilde Beste'nin kapısındadır.