Kastamonu Milletvekili Gülşen, Küre’de

Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, seçim çalışmalarında Küre’de miting konuşması yaptı.

Kastamonu Milletvekili Gülşen, Küre’de

Yerel seçim kapsamında ziyaretlerini sürdüren Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ve Ak Parti Küre Belediye Başkan Adayı Ayhan Suna, Ak Parti İlçe Başkanı, İl Genel Meclis Üyesi adayları, Belediye Meclis Üyesi adayları, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ile birlikte esnafı ziyaret etti.
Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Küre pazarını gezerek esnafla oturup çay içti, sorunlarını dinledi.

Küre ilçesinde meydan mitinginde konuşma yapan Milletvekili Gülşen, şunları söyledi: "Öğrencilerimiz eskiden kitaplarını şehir şehir dolaşıp kitap ararken, sınıflarına kitaplarını getirdik. Şimdi tabletleri dağıtıyoruz. Küre’ye afet konutlarını, Anaokulunu, 10 yataklı entegre hastanesini yaptık. Toki evlerini, kapalı spor salonu, şehir içini daha önce tamamladık. Giriş çıkış yollarını yapıyoruz. Belediye Başkan adayı Ayhan Suna’nın projelerini destekliyoruz daha fazlasını yapacağız."
Küre Belediye Başkan Adayı Ayhan Suna da, partisi kurulduğundan beri taşıdığı rozeti layıkıyla taşıdığını, ilçesi ve memleketi için çalıştığını belirterek "İnşallah 30 Mart seçimlerinden sonra ilçemi göç eden değil göç alan ilçe yapacağız" dedi.

Ak Parti Küre İlçe Başkanı Coşkun Salcıoğlu da, Küre halkının desteklerini beklediklerini söyledi.

Kaynak: İHA